KSIX, GaN ultrabrzi zidni punjač 65W PD, 1xUSB-C + 1xUSB-A, bijeli

Šifra
3008068085
Kataloški broj
BXCDC65DGAN
39,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Ultrabrzi i inteligentni punjač na visini svih vaših uređaja koji će vam omogućiti da izvučete maksimum iz istovremenog punjenja zahvaljujući svoja dva priključka, jednom USB-A i jednom USB-C. Sa 65 W snage optimizirane tehnologijom Power Delivery, možete puniti uređaje s baterijama velikog kapaciteta kao što su prijenosna računala i tableti u samo 1,5 sat, kao i pametne telefone, ili ih puniti istovremeno uz minimalno usporavanje brzine punjenja. Štoviše, imat ćete koristi od ultrabrzog, učinkovitog i sigurnog punjenja zahvaljujući inovativnoj GaN tehnologiji.
Vaše prijenosno računalo 100% napunjeno za manje od 1,5 h
Sa snagom do 65 W, ovaj punjač pružit će maksimalnu snagu punjenja svim vašim uređajima: od prijenosnog računala do pametnog telefona, u potpunosti će napuniti bateriju u rekordnom vremenu. Za samo 1,5 sat možete potpuno napuniti prijenosno računalo, a za manje od 45 minuta mobilni telefon*.

*Testovi su provedeni na 13" Macbook Pro i iPhone 13, koristeći samo jedan priključak. Vrijednosti mogu varirati ovisno o uređaju i kapacitetu baterije.
Optimizirano punjenje zahvaljujući Power Delivery

Power Delivery čip ugrađen u ovaj punjač inteligentno prilagođava ulaznu snagu i napon vašeg telefona, sprječavajući vas da prekomjerno napunite bateriju dok istovremeno pruža najbržu brzinu punjenja za vaše uređaje. Provjerite kompatibilnost svog uređaja i priključite kabel za punjenje (nije uključen) u USB-C priključak kako biste iskoristili sve prednosti tehnologije PD Smart Charging.
Istovremeno punjenje punom brzinom
Otkrijte istovremeno punjenje zahvaljujući našem Ksix 45W punjaču s jednim USB-A priključkom i jednim USB-C priključkom kroz koji će se vaši uređaji puniti ultrabrzo čak i ako koristite oba priključka istovremeno. Za kompatibilne uređaje, USB-C ulaz će pružiti sve prednosti ultrabrzog punjenja optimiziranog tehnologijom Power Delivery.
GaN: tehnologija koja produljuje vijek trajanja baterije
Zahvaljujući GaN-u moći ćete puniti energetski zahtjevne uređaje u kraćem vremenu i bez pregrijavanja. Tehnologija koja vam omogućuje produljenje vijeka trajanja baterije vašeg mobilnog telefona, nudeći mnogo učinkovitije punjenje.
Tehnologija galij nitrida (GaN) stvorena je da izdrži više napone: ona je na čelu najnaprednijih punjača. Najbolje od svega, GaN omogućuje manju veličinu punjača i dulji životni vijek od bilo kojeg konvencionalnog punjača.
Univerzalna kompatibilnost za sve vaše uređaje
Zahvaljujući ugradnji USB-C i USB-A priključaka, osigurat ćete maksimalnu kompatibilnost sa svojim uređajima. Spojite kabel na odgovarajući ulaz i otkrijte veliku snagu ovog punjača za svoje iOS i Android uređaje. Punite svoj pametni telefon, tablet, bežične slušalice pa čak i prijenosno računalo bez brige o oštećenju ili pregrijavanju baterije i osigurajte najveću učinkovitost punjenja za svoje uređaje. Čak i ako vaš uređaj ne podržava ultra-brzo PD punjenje, i dalje možete koristiti ovaj punjač jer će se napon prilagoditi ulaznim postavkama vašeg uređaja.

Tehničke karakteristike:
Ulazni parametri
100-240V
50/60Hz
0,8 A maks
USB-C izlazni parametri
5V/3A 15W
9V/3A 27W
12V/3A 36W
15V/3A 45W
20V/3,25A 65W
USB-A izlazni parametri
5V/2,4A 12W
Kombinirani izlazni parametri
USB-C
5V/3A 15W
9V/3A 27W
12V/3A 36W
15V/3A 45W
20V/2,25A 45W
USB-A
5V/2,4A 12W

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.