KSIX, prijenosna baterija za punjenje 30000 mAh, PD 20W, 2XUSB-A + USB-C kabel

Šifra
3008018200
Kataloški broj
8427542128573
62,99 EUR474,60 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
62,99 EUR474,60 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

KSIX, prijenosna baterija za punjenje 30000 mAh, PD 20W, 2XUSB-A + USB-C kabel
Punite svoje uređaje dok ste u pokretu s ovom baterijom kapaciteta 30.000 mAh koja će vam omogućiti da u potpunosti napunite pametni telefon više od 9 puta s jednim punjenjem. S 3 izlaza, tako da možete povezati druge uređaje osim svog mobilnog telefona. Uživajte u istovremenom punjenju od 20 W i spojite svoje slušalice, pametni sat ili tablet u isto vrijeme kako nikada ne bi ostali bez energije.
MNOGO PUNJENJA NA JEDNOM PUNJENJU
Zahvaljujući visokom kapacitetu od 30.000 mAh, ova vanjska baterija omogućit će beskrajna punjenja za sve vaše uređaje samo 7-8 sati punjenja. Punite svoj pametni telefon više od 9,4 puta, svoj tablet više od 4 puta ili svoje bežične slušalice do 60,9 puta* i zaboravite ostaviti svoje uređaje bez baterije kada ste daleko od kuće.
*Testovi su provedeni s iPhoneom 12 mini, iPadom mini 2021 i AirPods 3. Vrijednosti mogu varirati ovisno o slušalici i kapacitetu baterije.
ULTRA BRZO PUNJENJE I ISPORUKA ENERGIJE
Snaga od 20 W ovog powerbanka može u vrlo kratkom vremenu napuniti bateriju svih vaših uređaja. Trebate puniti svoj pametni telefon samo 25 minuta kako biste dobili 50% baterije*, a zahvaljujući optimiziranoj tehnologiji punjenja Power Delivery možete puniti svoj telefon najvećom brzinom, a istovremeno paziti na zdravlje baterije.
*Test proveden s iPhoneom 12. Vrijednosti mogu varirati ovisno o slušalici i kapacitetu baterije.
VIŠE UREĐAJA U ISTO VRIJEME
Tako da punjenje svih vaših uređaja u isto vrijeme nikada ne postane problem. Zahvaljujući 2 USB-A izlaza i 1 USB-C izlazu, možete spojiti kabel za punjenje kompatibilan s vašim uređajem (USB-A na USB-C kabel uključen) na odgovarajući priključak i puniti do 3 uređaja istovremeno. Ova vanjska baterija u potpunosti se napuni za samo 8 sati. Vrijeme je da uštedite vrijeme i dobijete robu!
UNIVERZALNI I MULTI-UREĐAJI
Ova baterija dizajnirana je za punjenje svih vrsta uređaja, bez obzira na to radi li se o Apple ili Android uređaju. Također je kompatibilan s tabletima, pametnim satovima ili čak bežičnim slušalicama. Isporučena struja prilagodit će se parametrima koje zahtijeva svaki uređaj, što vam omogućuje punjenje uređaja nižeg napona bez oštećenja baterije.
INTEGRIRANI INDIKATORI I GUMB
Zahvaljujući LED indikatorima i gumbu za uključivanje/isključivanje, možete bolje upravljati baterijom svoje Supra powerbank baterije. Pratite razinu napunjenosti baterije i uključite ga samo po potrebi i uvijek će biti spreman za svaku avanturu!
DETALJI O PROIZVODU
TEŽINA
594 g
DIMENZIJE
68,6 x 41 x 145,6 mm
BOJA
Crno
KORISTITI
Prijenosni
VRSTA NAKNADE
Istovremeno (zid + vanjski uređaji)
Ultra brzo punjenje
MAKS. UČINAK (W)
20W
TEHNOLOGIJA
Isporuka energije
VRIJEME PUNJENJA
8 sati
KAPACITET (MAH)
30000
VRSTA PRIKLJUČKA
USB-A na USB-C kabel uključen
ULAZNI PRIKLJUČCI
1 x USB-C + 1 x Micro-USB
IZLAZNI PRIKLJUČCI
1 x USB-C + 2 x USB-A

Specifikacije
Proizvođač KSIX
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: