Kuhinjski asistent Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM

Šifra
3409090015
Kataloški broj
MUM9BX5S61
989,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
989,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Iznimno snažan - velike količine, gusta tijesta i smoothiji.
Bez potrebe za beskonačnim čekanjem da se tijesto do kraja izmiješa. Iznimno snažan motor jamči savršene rezultate, a čak se i gusta tijesta i velike količine mogu obraditi s lakoćom. Uz blender ukusni smoothiji su spremni u tren oka. Svi se sastojci obrađuju pouzdano i dosljedno.
Izrađena za veće izazove
Na dječjim rođendanima, godišnjicama ili večerima provedenima s prijateljima i pizzom. U elegantnoj, robusnoj posudi za miješanje od nehrđajućeg čelika zapremnine 5,5 l mogu se odjednom izmiješati veće količine tijesta, npr. 3,5 kg smjese za torte. Dvije ručke omogućuju dodatnu praktičnost.
Integrirana vaga za veću učinkovitost i manje čišćenja.
Zašto koristiti više uređaja kad je jedan dovoljan? Zahvaljujući integriranoj vagi, sastojke vašeg recepta možete vagati izravno u zdjeli ili drugom priboru. To je učinkovito i štedi vrijeme jer ne morate čistiti drugu zdjelu.
Godine zadovoljstva uz visoku kvalitetu i komfor.
Prizor koji će vas uvijek oduševiti. U godinama koje dolaze. Kuhinjski aparat OptiMUM sa sofisticiranim, posve metalnim kućištem. Kućište nije samo osobito visoke kvalitete i jednostavno za čišćenje nego i dokazuje da je ovaj uređaj osmišljen kako bi vam dugo vremena pružao zadovoljstvo.
Savršeni rezultati miješanja zahvaljujući sustavu 3D Planetary Mixing.
Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.
OptiMUM set za slastičare za profesionalnu obradu.
Sastojke je potrebno dobro obraditi, inače rezultati nisu zadovoljavajući. Set za slastičare OptiMUM koji se može prati u perilici posuđa jamči savršene rezultate: metlica za miješanje (savršeno odgovara zdjeli), metalna metlica za tučenje (prilagodljive visine) i visokoučinkovita kuka za gnječenje.


Tehnički podaci


Materijal tijela
-Metal
-Prethodni odabir vremena obrade
-Indikator uključenosti
-Funkcija trenutnog uključivanja
-Zaštita od ponovnog automatskog uključenja
-Zaštita od preopterećenja
-220-240 V

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis 1600W, 5,5L, posuda od brušenog nehrđajućeg čelika, 3 metlice, blender, dodatni pribor, silver/crna
Maksimalni broj rata 24
Snaga (W) 1500
Kapacitet posude (l) 5.50
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.