Kuhinjski asistent Bosch MUMS2AW00 Serie 2

Šifra
3409090021
Kataloški broj
MUMS2AW00
132,59 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
132,59 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Sa snažnim motorom pripremajte čak i gusto tijesto.
Uživajte u savršenim rezultatima pečenja od samog početka. Sa snažnim motorom možete pripremiti velike količine sastojaka - bezbrižno i brzo. Bez čekanja, bez preinaka, bez kompromisa.
Praktična plastična zdjela s poebnim oblikom unutrašnjosti.
Prava zdjela može puno značiti za uspjeh tijesta. Poseban oblik unutrašnjosti zdjele te pribor savršeno si odgovaraju. Posebice uspješno je dizano tijesto zahvaljujući značajkama toplinske izolacije. Zdjela je prikladna za male količine, kao i za jednostavnu obradu do 2,4 kg mješavine za kolače i 1,7 kg dizanog tijesta.
Savršeni rezultati miješanja zahvaljujući sustavu 3D Planetary Mixing.
Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.
Jednostavna priprema sa 4 razine brzine.
Različite razine brzine kuhanje i pečenje čine lakšima. Sa 4 pojedinačne razine brzine i funkcijom pulsiranja možete s lakoćom pripremiti svoja jela.
Uključujući slastičarski set za vaše ideje za pečenje.
Nemojte dopustiti da vam pogrešan pribor bude zapreka s vašim idejama. Slastičarski komplet s metlicama i kukom za gnječenje prikladan je za širok raspon upotreba i savršene rezultate. S tom dodatnom opremom možete s lakoćom pripremiti kolač od bjelanjaka, prhki kolač i miješavine gustog tijesta. Svi se dijelovi mogu prati u perilici posuđa.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koja se može prati u perilici posuđa.
Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. Sada možete u udobnosti uživati i nakon pripreme hrane. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje. To štedi na vremenu.


Tehnički podaci
Materijal tijela: Plastika

Dimenzije proizvoda: 266 x 266 x 277 mm
Neto težina: 3,9 kg

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis 700W, 3,8L, 4 postavke brzine, plastična posuda, slastičarski set, bijela
Maksimalni broj rata 24
Snaga (W) 700
Kapacitet posude (l) 3.80
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.