Kuhinjski asistent Bosch MUMS2EB01 Serie 2

Šifra
3409090019
Kataloški broj
MUMS2EB01
179,04 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
179,04 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Sa snažnim motorom pripremajte čak i gusto tijesto
Uživajte u savršenim rezultatima pečenja od samog početka. Sa snažnim motorom možete pripremiti velike količine sastojaka - bezbrižno i brzo. Bez čekanja, bez preinaka, bez kompromisa.
Velika zdjela za optimalnu pripremu tijesta
Najbolju zdjelu ne možete prepoznati samo po veličini. Za najbolje je rezultate bitno da su unutarnji oblik zdjele i pribor usklađeni jedno s drugim. Visokokvalitetna zdjela od nehrđajućeg čelika od 3,8 l prikladna je za male količina kao i za jednostavnu obradu do 2,4 kg mješavine za kolače i 1,7 kg dizanog tijesta.
Savršeni rezultati miješanja zahvaljujući sustavu 3D Planetary Mixing
Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.
Jednostavna priprema sa 4 razine brzine
Različite razine brzine kuhanje i pečenje čine lakšima. Sa 4 pojedinačne razine brzine i funkcijom pulsiranja možete s lakoćom pripremiti svoja jela.
Uključujući slastičarski set za vaše ideje za pečenje
Nemojte dopustiti da vam pogrešan pribor bude zapreka s vašim idejama. Slastičarski komplet s metlicama i kukom za gnječenje prikladan je za širok raspon upotreba i savršene rezultate. S tom dodatnom opremom možete s lakoćom pripremiti kolač od bjelanjaka, prhki kolač i miješavine gustog tijesta. Svi se dijelovi mogu prati u perilici posuđa.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koja se može prati u perilici posuđa
Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. Sada možete u udobnosti uživati i nakon pripreme hrane. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje. To štedi na vremenu.
Gumene nožice za stabilnost i visoki stupanj sigurnosti
Maksimalna sigurnost u svakom trenutku. Gumene nožice jamče dodatnu stabilnost kuhinjskog aparata i spriječavaju njegovo pomicanje. Zaštićeni zupčanici nam omogućuju uživanje u visokim sigurnosnim standardima. Elektronsko sigurnosno isključivanje spriječava neočekivano pokretanje motora.
Jednostavna pohrana kabla
Zaboravite na sakrivanje kabla. Ovaj vam kuhinjski aparat pruža odjeljak za pospremanje kabla na prigodan i jednostavan način u samom uređaju.


Tehničke karakteristike


Snaga 700 W
4 radne brzine
3D PlanetaryMixing
Posuda kapaciteta 3,8 l

Specifikacije
Proizvođač Bosch
Kratki opis 700W, 3,8L, 4 postavke brzine, posuda od nehrđajućeg čelika, slastičarski set, dodatni pribor, crna
Maksimalni broj rata 24
Snaga (W) 700
Kapacitet posude (l) 3.80
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.