Ledomat Klarstein Arctic Porter srebrni

Šifra
3408128135
Kataloški broj
10035555
263,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
263,00 EUR

Bilo za obiteljsku proslavu, zajedničku zabavu u stanu ili kao profesionalni aparat za izradu leda u barovima ili restoranima: s aparatom za led Klarstein Arctic Porter sva se pića mogu savršeno pripremiti i ohladiti.
Moćni aparat za led Arctic Porter proizvodi do 12 kg stožastih komadića leda dnevno i idealan je za sve zabave, vrtne zabave ili barove. Arctic Porter također je pogodan za svakodnevnu kućnu upotrebu. Svježe kockice leda uvijek će biti dostupne kod kuće za hlađenje pića. Ovisno o postavljenoj veličini S ili L, uređaj priprema 9 kockica leda u jednom ciklusu za 8 minuta. U slučaju praznog spremnika za vodu ili pune posude za kockice leda, podaci na prozirnoj upravljačkoj ploči ledomata pružaju pouzdane informacije. A ako želite imati pregled svega, možete pratiti razinu punjenja kroz veliki prozirni prozor bez otvaranja spremnika za hlađenje. Posebno je praktična velika ručka s kojom ledomat postaje mobilni pomagač u pripremi osvježenja. Nakon upotrebe, Arctic Porter lako se čisti zahvaljujući funkciji samočišćenja i glatkoj konstrukciji od nehrđajućeg čelika. Elegantan dizajn savršeno se integrira u svako okruženje.
Ledeno osvježenje: s aparatom za led Arctic Porter iz Klarsteina, ukusna i osvježavajuća pića mogu se odmah pripremiti na zabavama, restoranima i barovima.
Značajke
snaga: 120 W
za proizvodnju konusnih komadića leda
spremnik za vodu: 2 litre
obujam proizvodnje: približno 12 kg / 24 sata
broj kockica leda u ciklusu: 9
veličina kocke leda: mala i velika
kapacitet pretinca za led: 0,8 kg
dodirna upravljačka ploča
funkcija samočišćenja
konstrukcija od nehrđajućeg čelika
rashladna tekućina: R600a (23g)
kompresijsko hlađenje
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
dimenzije: približno 24 × 33 × 30 cm (Š × V × D)
duljina kabela za napajanje: 180 cm
težina: približno 7,2 kg
Sadržaj paketa:
1 × aparat za led
1 × ladica za kockice leda
1 × lopatica za led
upute za uporabu na nekoliko jezika

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Ledomat sa zapremninom leda od 800g, konusni komadi leda, proizvodnja leda 12 kg/24 sata, snaga: 120 W, spremnik za vodu: 2 litre.
Maksimalni broj rata 36
Kapacitet posude (l) 2.00
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.