Ledomat Klarstein, Icemeister crni

Šifra
3409059072
Kataloški broj
Icemeister crni
Odlične pogodnosti za korisnike Multiplus kartica u periodu od 1.12. do 31.12.2020.g.: -20% popusta jednokratno uz promo kod MPLUS20 te - 15% popusta do 12 rata uz promo kod MPLUS15! Broj Multiplus kartice upisati u napomenu webshop narudžbe! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
1.319,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 36,64 kn mjesečno!

Opis proizvoda

Ledomat Klarstein ICE6 Icemeister porinut će se za hladno osvježenje na vašem partyju. Zaboravite tradicionalno pravljenje kocki leda u zamrzivačima. S ledomatom Klarstein to pripada prošlosti.

U ledomat Icemeister stane 2,2-litara vode i odmah nakon punjenja počinje proizvodnja. Nakon 15 minuta izlazi prvih devet kocki leda u posudu. Tada dolazi na red 150 W snage: u intervalima od 10 minuta proizvodi po 9 kocki leda, sve dok neponestane vode u 0,8-litrenom spremniku, odnosno dok se ne napuni spremnik za led (oko 0,9 kg leda). Oba slučaja - nedostatak vode ili spremnik pun leda - prikazuju se na plavo osvijetljenom LCD zaslon uređaja. Ako se voda redovito puni, odnosno prazni spremnik, uređaj uspijeva producirati do 12 kg leda u 24 sata.

Uređajem za pripremu kockica leda se upravlja preko četiri tipke ispod zaslona. Nakon pritiska možete birati između tri veličine kocke leda, a možete iskoristiti usluge praktičnog timera, pomoću kojeg možete programirati uređaj ujutro prije posla, da u večernjim satima, nakon povratka kući led bude spreman za koktel. Zaslon je velik, ima lako razumljive simbole s prikazom načina rada. Nježno plavo pozadinsko osvjetljenje olakšava čitanje statusa uređaja u uvjetima slabog osvjetljenja i, s druge strane, ističe svoju jednostavnu eleganciju.

Svojom praktičnom veličinom ledomat Icemeister se lako uklapa u kuhinju, na pult ili u party prostorije. Privući će Vas ne samo redovitom opskrbom kockama leda, već i svojom elegantnom inox konstrukcijom, modernog dizajna. Zahvaljujući plastičnom prozirnom poklopcu i plavom LED osvjetljenju djeluje vrlo profesionalno.

Uređaj za pripremu leda Klarstein ne ostavlja na kocikama leda okus niti miris, s obzirom da su svi unutarnji dijelovi izrađeni od materijala neutralnog okusa Čišćenje je vrlo jednostavno s obzirom da ledomat ima na raspolaganju automatski program čišćenja, čime se smanjuje udio vašeg rada. Preostala voda se može lako ukloniti iz uređaja pomoću ventila za ispuštanje vode.

Dostupne boje: crna, bijela

Značajke i dimenzije:

- Spremnik za vodu 2,2 litre
- Snaga: 150 W
- 0,8-litrena posuda za led
- svetlo upozorenja nedostatka vode, ili punog spremnika za led
- Pozadinsko osvjetljenje zaslona s lako razumljvim ikonama
- Kockice leda u samo 15 minuta
- Do 12 kg kockica leda u 24 sata
- Tri veličine kockica (male, srednje, velike)
- Elegantan dizajn poliranog nehrđajućeg čelika s blago plavim osvjetljenjem
- Odgovarajuća temperatura okoline: 10-43 ° C
- rashladno sredstvo: tetrafluoroetan (R600a)
- Napajanje: 220-240 V / 50-60 Hz
- 25 x 33 x 36 cm (Š xVxD)
- Težina: oko 10,2 kg

Sadržaj paketa:

- 1 x uređaj
- 1 x posuda za led
- 1 x žličica za led
- priručnik

Jamstvo
: 3 godine

Specifikacije
Kratki opis Kockice leda u samo 15 minuta, do 12 kg kockica leda u 24 h, 3 veličine kockica (male, srednje, velike)

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: