LEGO Art Hokusai – Veliki val 31208

Šifra
4301010022
Kataloški broj
31208
99,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
99,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Obožavatelje umjetnosti i klasičnih slika oduševit će nevjerojatni komplet za slaganje za odrasle iz linije LEGO® Art. Možete napraviti repliku jednog od najpoznatijih umjetničkih djela na svijetu Hokusaijev Veliki val (31208) od LEGO kocaka. Kada se udubite u proces slaganja, možete se potpuno opustiti, uživati u kreativnom izražavanju i istinski se prepustiti trenutku.

Pokažite strast prema umjetnosti

Izradite repliku Hokusaijeva djela Veliki val slojevima LEGO kocaka tako da stvorite svima znane smione i dramatične dimenzije umjetnine. Dok sastavljate vrhunske ukrase za svoj dom, skenirajte QR kod i poslušajte zvučni zapis s posebnim sadržajem koji će obogatiti iskustvo slaganja. Dovršite umjetnički projekt ukrasnom pločicom s Hokusaijevim potpisom i ponosno ga izložite na zid.

Opuštajući LEGO kompleti za odrasle

Kompleti iz linije LEGO® Art odraslima daju priliku da se prepuste projektima slaganja, pronađu svoj mir i opuste se. Mogu odabrati neki od sjajnih i inovativnih kompleta kojima odajemo počast ikonama iz svijeta umjetnosti, glazbe i kinematografije. Svi zidni ukrasi mogu se postaviti kod kuće ili u uredu.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Napravite svoje remek-djelo uz komplet LEGO® Art Hokusai – Veliki val (31208)
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO ART
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Arts

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.