LEGO Art The Rolling Stones 31206

Šifra
4301010020
Kataloški broj
31206
149,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
149,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Možda „ne možete uvijek dobiti što želite”, ali uz komplet LEGO® Art The Rolling Stones (31206) obožavatelji rock-and-rolla i benda The Rolling Stones mogu sastaviti jedan od najprepoznatljivijih logotipa na svijetu. Dok slažete, možete odati počast legendarnim rokerima spajanjem svih dijelova.

Pokažite ljubav prema glazbi
Sastavite legendarni logotip benda The Rolling Stones u 3D-u da odate počast bendu za njihovu 60. godišnjicu. Kada počnete sastavljati odvažni ukras, skenirajte QR kod i poslušajte zvučni zapis s gotovo jednim satom prilagođenog sadržaja koji će vam pomoći da se udubite u projekt. Dovršite umjetničko djelo pločicom s popisom Rolling Stonesa pa ga izložite kod kuće ili u uredu.

Kakvu ćete umjetnost stvoriti?
Dobro došli u svoju kreativnu zonu. Dobro došli u LEGO komplete za odrasle. To je prostor za opuštanje u kojem možete sastaviti detaljne umjetnine kojima ćete odati počast svijetu zabave, putovanja, videoigara, sporta, znanosti, tehnologije, motoutrka i povijesti.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Istražite svoju kreativnost u kompletu LEGO® Art The Rolling Stones (31206)
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO ART
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Arts

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.