LEGO Avatar Iluovo otkriće 75575

Šifra
4301020246
Kataloški broj
75575
25,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
25,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Djeca i obožavatelji filma Avatar uzrasta 8+ mogu otputovati na izmišljeni egzoplanetarni mjesec Pandoru u kompletu LEGO® Avatar Iluovo otkriće (75575). Ponovno proživite omiljene trenutke iz filma Avatar: Put vode ili osmislite dinamične scene i priče s pomičnom figurom ilua, figuricama Tsireye i Tuk te koraljnim grebenom s Pandore.

Dolazi s interaktivnim priručnikom za slaganje
Komplet za slaganje LEGO Avatar dolazi s jednostavnim slikovnim priručnikom za slaganje i aplikacijom LEGO Builder, digitalnim partnerom za slaganje s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih kutova dok slažu.

Sjajan za igru i izlaganje
Kompleti LEGO Avatar sadrže prepoznatljiva vozila, strojeve, životinje, stvorenja i likove u izvanzemaljskom okruženju. Savršeni su za maštovitu igru, a modele možete i postaviti tako da budu dojmljivi ukrasi u bilo kojoj sobi. Sakupite i kombinirajte komplete LEGO Avatar za još više mogućnosti igre ili sastavite svoju verziju Pandore.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Pustolovine čekaju u kompletu LEGO® Avatar za djecu i obožavatelje filma
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Avatar
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Životinje

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.