LEGO City Akrobatski avion 60323

Šifra
4301020103
Kataloški broj
60323
9,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
9,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Neka se dječja mašta vine u nebesa uz komplet igračaka LEGO® City Akrobatski avion (60323) s raznobojnim mlažnjakom s velikim repnim stabilizatorima i plamenim stražnjim potiskivačem. Otvorite kabinu i stavite figuricu pilota iz kompleta u nju za zračnu igru pretvaranja.

Iskustvo slaganja koje će zaokupiti djecu od 5 godina i stariju
Komplet za slaganje LEGO City Akrobatski avion dolazi s jednostavnim slikovnim tiskanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete. U sjajnom, postupnom interaktivnom priručniku djeca mogu približavati, okretati i pregledavati dovršeni model iz svih kutova dok sastavljaju.

LEGO City Great Vehicles
Djeca odrastaju okružena nevjerojatnim vozilima i strojevima, a uz komplete iz serije LEGO City Great Vehicles mogu ih istraživati izbliza jer sadrže realistične modele i zabavne likove koji potiču na neograničenu maštovitu igru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Neka dječja mašta dobije krila u kompletu igračaka LEGO® City Akrobatski avion.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.