LEGO City Lunarno vozilo 60348

Šifra
4301020114
Kataloški broj
60348
34,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
34,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Iznenadite mlade zaljubljenike u svemir kompletom LEGO® City Lunarno vozilo (60348) nadahnutim NASA-om. Rover ima 12 kotača za kretanje u svim smjerovima, 2 istraživačke ruke i prostor za 3 figurice astronauta te meteorit za početak igre. Kombinirajte svemirski komplet s drugima iz svijeta LEGO City za još više svemirske zabave.

LEGO igračka za slaganje za djecu od 6 godina i stariju
Komplet igračaka dolazi s postupnim slikovnim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Intuitivni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s odličnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledati modele iz svih kutova dok ih slažu.

Dobro došli u svemir mašte
Svemirski kompleti igračaka iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, neograničenu igru temeljenu na stvarnim misijama u svemiru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Igračka LEGO® City Lunarno vozilo za djecu od 6 godina i stariju.
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.