LEGO DreamZzz Izzien balon na vrući zrak narval 71472

Šifra
4301021057
Kataloški broj
71472
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.06.-30.06.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
15,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Plaćanje do 36 rata
15,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO15
15%
2,40 EUR
06.06.2024. - 30.06.2024. Do 30.06.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.06.-30.06.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS
Djeca u dobi od 7+ godina urone u fantastičan LEGO® DREAMZzz™ svijet s Izzienom igračkom Narwhal balon na vrući zrak (71472). Temeljen na uzbudljivoj TV emisiji, ovaj set za gradnju omogućuje djeci da pomognu LEGO DREAMZzz herojskoj figurici Izzie spasiti svoju igračku životinju, zečića Bunchua iz zagrljaja zlikovca iz noćne more tako što će izraditi fantastičnu igračku figure kita. Ova cool LEGO igračka životinja potiče djecu da odaberu svoju vlastitu avanturu i oslobodite njihovu maštu nudeći im 2 mogućnosti gradnje. Ima puno značajki, uključujući otvaranje usta i dovoljno prostora unutra za male predmete kao što su ukrasne pločice i baloni. Djeca tada mogu transformirati model dubokomorskih životinja u igračku balona na vrući zrak ili brzu i okretnu kočiju. Likovi LEGO DREAMZzz, uključujući heroja Izzie i Grimspawn, oživljavaju set. Također uključuje malu figuru zečića Bunchua, tako da djeca mogu proživjeti cijelu priču i stvoriti vlastite građevine iz snova.

SPECIFIKACIJE
Igračka kita koja se transformira – Djevojčice i dječaci od 7 i više godina otključavaju svoju maštu s ovom igračkom LEGO® DREAMZzz™ Izzie's Narwhal Balon Hot-Air, koja djeci nudi 2 mogućnosti gradnje
2 načina igranja – Kreativna djeca mogu odabrati vlastitu avanturu transformirajući figuru narvala u igračku balona na vrući zrak ili brzu i okretnu igračku kočiju.
3 detaljna LEGO® DREAMZzz™ lika – Set uključuje mini figuru Izzie, plus figuru Grimspawna i malu figuru Bunchua
Ideja za dar za djecu – obožavatelji LEGO® DREAMZzz™ mogu uživati ​​u satima igre s ovim fantastičnim darom za djecu, koji se može dati kao poslastica ili nagradna igračka
Igračka oceanske životinje – Model narvala uključuje usta koja se otvaraju i rog na glavi
LEGO® DREAMZzz™ setovi – Istražite druge fantastične igračke za djevojčice i dječake u LEGO DREAMZzz asortimanu, gdje djeca mogu uroniti u avanture iz svijeta snova i upoznati se s figurama heroja
Dimenzije – set uključuje 156 komada, au načinu rada s balonom na vrući zrak mjeri više od 16 cm u visinu, 13 cm u duljinu i 14 cm u širinu.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet igračaka za slaganje LEGO® DREAMZzz™ Izzien balon na vrući zrak narval
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO DREAMZzz
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.