LEGO Star Wars TM Pobunjenička baza Yavin 4 75365

Šifra
4301020237
Kataloški broj
75365
169,99 EUR1.280,79 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
169,99 EUR1.280,79 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Doživite nezaboravne trenutke iz filma Ratovi zvijezda: Nova nada u Pobunjeničkoj bazi Yavin 4 (75365) od LEGO® kocaka za uzraste 8+. Ima detaljnu zapovjednu sobu, prostoriju za sastanke pilota, pozornicu za dodjelu medalja, 2 rotirajuća pucača, složivo stablo s promatračnicom koja se može podizati, Y-Wing s 2 pucača na opruge te kolica s alatom. Prikažite klasične scene s 12 likova iz linije LEGO Star Wars™, uključujući novu LEGO figuricu Garvena Dreisa (crvenog vođe) iz kolovoza 2023. i LEGO figuru droida R2-BHD te prepoznatljivo oružje i dodatke, kao što su medalje za Lukea Skywalkera i Hana Sola.

Slažimo zajedno
Modularni komplet savršen je za slaganje u društvu prijatelja i članova obitelji. Obogatite kreativno iskustvo aplikacijom LEGO Builder s alatima za približavanje i okretanje, u kojoj možete pratiti napredak i spremati komplete.

Ideja za darivanje
Akcijska igračka za slaganje dio je serije kompleta LEGO Star Wars i odličan je poklon za članove obitelji ili prijatelje koji vole klasičnu sagu Ratovi zvijezda.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Pridruži se pobunjeničkim junacima u Pobunjeničkoj bazi Yavin 4! Isplaniraj sljedeći napad u zapovjednoj sobi. Pokaži pilotima kartu Zvijezde smrti u prostoriji za sastanke. No pazi se neprijateljskih napada i spremno ispali iz pucača! Pripremi Y-Wing alatom s kolica, a onda pokreni misiju. Kada pobijediš, vrijeme je da se okitiš medaljom!
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: