LEGO Super Mario Nosorog Rambi – proširena staza 71420

Šifra
4301020167
Kataloški broj
71420
9,99 EUR75,27 kn
Plaćanje do 36 rata
9,99 EUR75,27 kn

Pripremite se za pustolovine u seriji LEGO® Super Mario™ u proširenoj stazi Nosorog Rambi (71420) za djecu od 7 godina i stariju. U kompletu dolazi LEGO figura Rambija od kocaka koju interaktivne figure LEGO® Marija™, LEGO® Luigija™ ili LEGO® Peach™ mogu zajahati. Kada Rambi hoda, zabija se u elemente kamenja u kompletu i drukčije se kreće, interaktivna figura proizvodi zvukove. Napomena: za interaktivnu igru potrebna je početna staza 71360, 71387 ili 71403.

Popratna aplikacija
Upute za slaganje ovog kompleta dostupne su u popratnoj aplikaciji LEGO Super Mario. Ondje možete pronaći i ideje za razne načine slaganja i igre, a ujedno je i siguran prostor u kojem djeca mogu podijeliti svoje modele.

Kreativnost bez ograničenja
Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario sjajni su pokloni za male predvodnike trendova. Uz početne i proširene staze obožavatelji mogu proširiti, pregraditi i prilagoditi vlastite jedinstvene razine za sate igre prikupljanja novčića.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Pripremi se za tulum u svijetu serije LEGO® Super Mario™! Skoči na leđa nosoroga Rambija s interaktivnom figurom LEGO® Marija™, LEGO® Luigija™ ili LEGO® Peach™ (nije dio kompleta) i dojaši do mjesta zbivanja. Jurišaj na hrpu kamenja, sruši je i otkrij bananu!
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: