LEGO Technic Mack LR Electric Kamion za odvoz smeća 42167

Šifra
4301030126
Kataloški broj
42167
37,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
37,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Nadahnite djecu koja vole vozila da razmišljaju o zelenoj energiji i održavanju grada čistim ovom igračkom LEGO® Technic™ Mack® LR Električni kamion za smeće (42166) za dječake i djevojčice od 8+. Ova igračka kamion za recikliranje inspirirana je vrhunskim električnim kamionom za smeće Mack i ima realistično kretanje i značajke.
Nakon izrade modela, djeca mogu uživati ​​u kreativnoj igri dok istražuju što kamion može. Vrata se otvaraju i djeca mogu koristiti mjenjač na vrhu kabine kako bi usmjerila kamion u položaj. Kao i pravo vozilo, ovaj model ima bočni utovarivač za hvatanje, podizanje i prevrtanje kanti za smeće. Djeca se zatim mogu igrati uloga odvozeći smeće i istovarajući ga. Set uključuje kante za smeće i elemente za smeće za poticanje maštovite igre.
LEGO Technic konstrukcijski setovi imaju realistične funkcije kako bi mlade LEGO graditelje upoznali s inženjerstvom. Omogućite djeci korisnu avanturu gradnje s aplikacijom LEGO Builder. Ovdje mogu zumirati i rotirati modele u 3D i pratiti njihov napredak.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet za slaganje LEGO® Technic Mack® LR Electric Kamion za odvoz smeća
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Technic
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.