Mafia 3 PS4

Šifra
320205327
Kataloški broj
MAFIA3PS4
21,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
21,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Info: akcijska avantura u trećem licu, treća u franšizi

Zašto igrati: Velik, detaljan i atraktivan otvoreni svijet. Odabir između siledžijskog pristupa ili malo finijeg, skrivenog. Ubijanja, naravno :-)

Svidjeli su vam s prethodni nastavci? Razumijemo vas. Mafia I i Mafia II su sjajne igre, koje donekle sliče Assasins Creedu, ali su smještene u modernije okruženje. Radnja Mafie III je smještena u New Bordeaux, izmišljeni grad po uzoru na New Orleans, u 1968 godinu.

Vi ste Lincoln Clay, siroče odraslo u mafijaškom gradu. Kao dječaka vas je oteo mafijaš, a bili ste i u Vijetnamu. Nakon povratka uletjeli ste u zasjedu nakon pljačke federalnih rezervi i završili s metkom u glavi.

Spasio vas je svečenik James, a vaša misija je ponovno napraviti mafijaški klan i osvetiti se Marcanu i njegovim pajdašima. 

Kako ćete odrađivati zadaće u deset kvartova grada, ovisi samo o vama i vašem raspoloženju. Hoćete li razvaliti vrata nogom i uletiti pucajući iz sveg oružja, ili ćete pričekati s nožem, u mraku i tišini?

Nama je uvijek gušt siledžijski nastup, koji je izgleda jako fino odrađen u Mafiji III.

Specifikacije
Proizvođač Take Two
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 18+, 2017, PS4, Take Two
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 18+
Sezona igre 2017
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.