Mikrovalna pećnica Toshiba MW2-MG20P WH

Šifra
3401031128
Kataloški broj
MW2-MG20PWH
95,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
95,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Elegantan dizajn
Uređaj ugodne estetike će oduševiti svako oko i dodati eleganciju Vašoj kuhinji. Bijela vanjska i unutarnja siva boja savršeno pristaju uz većinu ostalih kuhinjskih uređaja.
Funkcija roštilja
Uz funkciju roštilja možete uživati ​​u aromi roštilja, bez jakog mirisa dima u kuhinji nakon pečenja na grill funkciji. Isprobavanje novog stila pečenja otvorit će Vam novi svijet okusa koji će oduševiti Vaše okusne pupoljke. Nikad nije bilo lakše doživjeti svijet savršenog roštilja: hrskav izvana, vlažan i sočan iznutra!
Program odmrzavanja
Treba Vam samo nekoliko minuta da osvježite smrznutu hranu. Ako iz zamrzivača izvadite paket ili vrećicu, sadržaj možete odmrznuti ukoliko ste već uhodani. U ostalim slučajevima, odmrznite temeljem procijenjenog iskustva.
Upravljačka ploča
Upravljačka ploča središnji je sustav mikrovalne pećnice Toshiba. Zbog toga su elementi ove važne komponente podvrgnuti testiranju na više od 1650 sati bez pogrešaka i kvarova.
LED osvjetljenje
U usporedbi s tradicionalnim žaruljama sa žarnom niti, LED rasvjeta ima puno niže emisije ugljika, što je čini energetski učinkovitijom, trajnijom i svjetlijom.  Žarulje odabrane za mikrovalne pećnice Toshiba imaju životni vijek od najmanje 2500 sati.
Neklizne noge
Gumene nožice poboljšavaju stabilnost mikrovalne pećnice na radnoj površini, osiguravajući da se cijeli aparat ne pomakne kad se vrata otvore i zatvore.
Vodootporni zid
Otvori za ventilaciju na kućištu dizajnirani su u stilu nadstrešnica drevnih japanskih zgrada, izuzetno učinkoviti pri otpornosti na vodu i sprečavanju kratkog spoja uzrokovanog slučajno prolivenom tekućinom.
Tehničke informacije:
Mehanička kontrola
Snaga: 800 W
Grill snaga: 1000 W
Kapacitet: 20 l
5 razina snage
Odmrzavanje po vremenu ili masi
Timer 35’
LED svjetlo
Vanjska boja: bijela
Boja unutrašnjosti: siva
Stakleni rotacijski pladanj promjera 255 mm
Masa: 11,4 kg
Dimenzije proizvoda : 440 x 335 x 260 mm

Specifikacije
Proizvođač Toshiba
Kratki opis Kapacitet: 20l, snaga: 800 W, Grill funkcija: 1000 W, Defrost, 5 razina snage
Maksimalni broj rata 24
Snaga (W) 800
Volumen (l) 20.00
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.