Minecraft Legends - Deluxe Edition PS5

Šifra
3202112156
Kataloški broj
MLDEPS5
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Opis
Ujedinite nadzemni svijet!


Nether korupcija svinja širi se nadzemnim svijetom, spaljujući sve što dotakne. Jeste li vi heroj koji će zaštititi ovu nježnu zemlju? Planirajte svoju strategiju i suočite se sa svinjama u epskim bitkama – ali budite upozoreni: oni uvijek uzvraćaju. Borite se po bazama svinja danju i branite svoje saveznike nakon sumraka. Istražite bujne biome pune blaga i opasnosti, upoznajte nove prijatelje i ponovno se ujedinite s poznatim ruljama. S priključcima na vašoj strani, sve što trebate učiniti je spasiti svijet.


Podignite svoju zastavu visoko uz Deluxe izdanje, koje sadrži šest dodatnih maski u igri: jednog heroja, četiri konja i dodatnu masku konja kada postane dostupna.


Značajke:


• Doživite epsku legendu iz Minecraft svemira i Overworld-a kakvu još niste vidjeli.


• Stvorite saveze s novim prijateljima i poznatim mafijašima, a zatim vodite juriš u epskim bitkama protiv žestokih svinja kako biste obranili Overworld.


• Prođite bujni, dinamični svijet koji je bogat resursima i drugačiji u svakom prolazu.


• Izazovite svoje prijatelje ili se udružite u intenzivnim borbama dok branite svoje selo dok vodite svoje jedinice da uništavaju naselja vaših protivnika.


• Uključuje osnovnu igru ​​Minecraft Legends i Deluxe Skin paket, koji sadrži 6 dodatnih maski u igri: 1 heroj, 4 nosača i dodatnu masku za montiranje kada postane dostupna.
o Želite biti najbolje odjeveni heroj na bojnom polju? Borite se protiv prijetnje svinja u nekim od najboljih odjevnih predmeta koje je Overworld ikada vidio! Odjenite svog heroja i njegovog vjernog konja u izuzetnu odjeću s Minecraft Legends Deluxe Skin Packom, uključujući jedan herojski skin, četiri skina konja i dodatni skin konja kada postane dostupan. Ali imajte na umu da vam ove maske neće dati prednost na bojnom polju - osim povećanja samopouzdanja, naravno!

Specifikacije
Proizvođač Microsoft
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 7+, 2023, PS5, Xbox Game Studios
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 7+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.