Miš i dock Razer DeathAdder V2 Pro - Wireless Gaming Mouse with Charging Dock - EURO Packag

Šifra
3107027440
Kataloški broj
RZ01-03350400-R3G1
169,08 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
169,08 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


S više od 15 milijuna prodanih Razer DeathAdders, najuspješniji gaming miš svih vremena odbacuje svoj kabel za udobnost bez ograničenja. Svi pozdravljamo Razer DeathAdder V2 Pro—bežični ergonomski miš za igranje koji uvodi novu vladavinu dominacije kroz potpunu slobodu kretanja i kontrole.


BITNE ZNAČAJKE:

Hyperspeed Wireless
25% brži od bilo koje druge dostupne bežične tehnologije, nećete ni shvatiti da koristite bežični miš za igranje zbog njegove velike brzine prijenosa, najniže latencije klika i besprijekorne promjene frekvencije u najbučnijim okruženjima zasićenim podacima.

2. gen prekidač
Poboljšan uz veću taktilnu povratnu informaciju, svaki klik sada djeluje i zvuči zadovoljavajuće - aktivira se putem infracrvene svjetlosne zrake za vrijeme odziva vodeće u industriji od 0,2 ms.

Do 120 sati rada baterije
Ovaj bežični ergonomski miš za igranje nudi 3 načina povezivanja za prilagodbu vašim potrebama: do 120 sati putem Bluetootha za maksimalnu upotrebu, do 70 sati putem Razer HyperSpeed ​​Wireless za igranje s malom latencijom ili priključen putem njegovog Razer Speedflex kabela tako da možete nastaviti igrati čak i dok se puni.

Razer Chroma RGB
Sa 16,8 milijuna boja, bezbrojnim uzorcima, dinamičnim svjetlosnim efektima u igri - doživite potpunu RGB prilagodbu i dublje uranjanje s najvećim svjetskim ekosustavom osvjetljenja za uređaje za igranje. Podržavajući rastući popis tisuća uređaja i stotine igara i aplikacija, podignite ga na višu razinu s naprednim značajkama kao što su Chroma Studio, Visualizer, Connect i Workshop.


ZNAČAJKE:
Veza:
Razer HyperSpeed ​​Wireless
Žičani - Speedflex kabel
Bluetooth
Baterija: do 120 sati
Rasvjeta: RGB Chroma
DPI (max): 20000
Dimenzije:
Duljina: 127,0 mm
Širina: 72,6 mm
Visina: 42,7 mm
Težina: 88 g


Specifikacije
Proizvođač RAZER
Maksimalni broj rata 24
Boja Null
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.