Monitor 34" Samsung 34H890 Ultrawide UWQHD 21:9 Zakrivljen

Šifra
3104014221
Kataloški broj
LC34H890WGRXEN
570,58 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
570,58 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Poboljšana vizualna jasnoća i detalji
Ultra WQHD
CH89 ima oštru sliku zahvaljujući rezoluciji zaslona od 3440x1440 što je približno 2,5 puta veća gustoća piksela od tehnologije Full HD. Odjednom možete vidjeti više detalja i imati panoramski pregled velikih internetskih stranica i dokumenata uz manje scrollanja i zumiranja.


Dva monitora nisu praktična, riješite ih se
34-inčni ultraširoki zakrivljeni monitor CH89 idealan je za korisnike koji vole obavljati više zadataka odjednom i koji trebaju više prostora na zaslonu za svoje velike ideje, a žele se riješiti gnjavaže s postavljanjem dvostrukog monitora. Uz ultra široki zaslon možete obavljati više zadataka odjednom na jednom monitoru, bez ikakvih poteškoća.


PBP funkcionalnost dvostrukog zaslona
Samsung značajka Picture-by-Picture omogućuje Vam da se istodobno povežete na dva različita uređaja, a izvorna kvaliteta slike ostat će ista.


Značajka podzaslona PIP
Uz značajku Picture-in-Picture neće vam trebati drugi monitor čak ni kada obavljate više zadataka odjednom. Možete promijeniti veličinu druge slike tako da zauzima do 25 % zaslona i postaviti je gdje želite.


Ugodniji za oko
Zakrivljenost 1800R
Izrađen tako da odgovara prirodnoj zakrivljenosti ljudskog oka, CH89 omogućuje da imate ugodan i sveobuhvatan pregled sadržaja na zaslonu. Uz to, Samsung tehnologija Flicker Free i Eye Saver način rada za smanjivanje plavog svjetla čine rad na ovom zaslonu još ugodnijim jer smanjuju zamor oka.


USB tipa C – vrhunski razdjelnik
Vrhunska povezivost samo jednim kabelom
USB tipa C omogućuje Vam uključivanje, slanje podataka i prikaz signala između uređaja samo jednom vezom. Jednostruka arhitektura spajanja omogućuje da uživate u radu bez nereda na stolu, a i bez stresa.


Oslobodite USB 3.0 priključke za druge namjene
Osim namjenskog USB priključka tipa C za svako računalo, uključujući Vaš MacBook ili mobilni uređaj, USB 3.0 priključke možete koristiti i za više perifernih uređaja bez potrebe za dodatnim razdjelnicima.


Proširite svoj mobilni uređaj
Doživite svoj Samsung S8 i Note 8 na posve novi način povezivanjem na Samsung USB tip C monitor bez potrebe za razdjelnicima ili aplikacijama. Veći zaslon povećat će Vaš užitak i produktivnost, osobito kad ga dijelite s drugima kod kuće ili na poslu.


Jednostavna zamjena uređaja
Više nema prebacivanja s uređaja na uređaj. Uz opciju Automatic Source Switch Plus (automatska promjena izvora videosignala), Vaš monitor uočava novopovezane uređaje čim ih priključite i prikazuje ispravan signal. Nema potrebe da čeprkate po izborniku kako biste pronašli ispravan izvor ulaznog signala.


Budite učinkovitiji
Okreće se, naginje i može se podesiti po visini. S postoljem prema standardu VESA, može se s lakoćom montirati na zid ili zasebne nosače. Uz ove funkcije možete jednostavno namjestiti zaslon na bilo koju visinu i pod bilo kojim kutom te podijeliti sadržaj na zaslonu s prijateljima oko sebe.


Spoj učinkovitosti i ljepote
Tanki monitor CH89, bez okvira s tri strane i upotpunjen elegantnim, ali čvrstim Y postoljem podesive visine, savršen je spoj učinkovitosti i ljepote. Minimalistički oblikovana stražnja strana monitora ima otvor za kablove koji ih uredno skriva od pogleda.


Bolje rješenje za multitasking
Easy Setting Box softver
Zahvaljujući funkcionalnosti Easy Setting Box, možete podijeliti prikaz na zaslonu na manje dijelove ili postaviti više prikaza različitih veličina u različite položaje‡ Njegova značajka Picture-by-Picture omogućava Vam da prikažete sadržaje s dva uređaja. Uz CH89 možete se uspješno nositi s izazovima koje Vašoj učinkovitosti postavlja zahtjevna okolina.

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis Premium uredski monitor, 21:9, 3440x1440, 4ms, 100Hz, 3000:1, 1800R
Maksimalni broj rata 24
Boja Crna
Energetski razred G
Format ekrana 21 : 9
Rezolucija ekrana 3440 x 1440
Tip matrice VA
Svjetlina (cd/m2) 300 cd/m2
Brzina osvježavanja (Hz) 100 Hz
Vrijeme odziva (ms) 4
HDR Ima
Pivot Nema
Zakrivljen ekran Ima
Vidljivi kut 178/178
AMD FreeSync Ima
HDMI (kom) 1
Display port 1
Jamstvo 3 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.