MotoGP 24 - Day One Edition PS5

Šifra
3202112274
Kataloški broj
MG24DOEPS5
69,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
69,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Isprobajte svoje sposobnosti u kategorijama MotoGP™, Moto2™ i Moto3™ i uronite u uzbudljivo putovanje kampanje 2024. Doživite uzbuđenje službenih popisa i staza ekskluzivno za MotoGP™24!
NEPREDVIDIVA KARIJERA
Krenite u svoju potragu da postanete MotoGP™ legenda i oblikujte vlastitu epsku sagu. Od skromnih početaka do trijumfalnih visina, put je na vama da ga kujete. Uključite se u uzbudljivo rivalstvo, izgradite svoju reputaciju i ostavite svoj trag u povijesti vašeg voljenog tima.
Ali čekaj, ima još! Kako nova sezona sviće, vjetrovi promjena haraju ekipama u boksovima. S revolucionarnim tržištem vozača, vozači sada mogu prelaziti između timova kako bi promijenili špil i unijeli val nepredvidivosti u natjecanje!
MotoGP™ ISKUSTVO
Jeste li išli prečicom? Je li postojao neregularan kontakt s AI? Uz nadzor MotoGP™ redara, pojedinci koji se loše ponašaju snosit će posljedice. MotoGP™24 podiže uloge za poštenu igru, kažnjavajući prekršitelje pravila — bez iznimaka!
PRILAGODLJIVA IGRA
Bilo da jurite za profesionalnim uzbuđenjima ili tek počinjete, MotoGP™24 vas dočekuje raširenih ruku! Uz MotoGP™24 akademiju i naš neuralni sustav pomoći, čuvamo vam leđa na svakom koraku. I predstavljamo našeg najnovijeg saveznika: Adaptivne poteškoće. On prilagođava vaše iskustvo igranja vašim vještinama i rezultatima, osiguravajući da je svaka vožnja jedinstvena za vas!
POKAŽITE SVOJ STIL
Poboljšajte svoje MotoGP™ iskustvo s naša četiri grafička uređivača: Naljepnice, Naljepnice vozača, Brojevi i Kacige. Istaknite se stilom koji je uistinu vaš dok osvajate cilj!
SVAKI MJESEC NOVA KAMPANJA
MotoGP™24 vas uranja u srce natjecanja s LiveGP prvenstvom: izazovite se svaki mjesec protiv elite, osvojite prvo mjesto i slavu!
JESI LI DOVOLJNO BRZ?
Pokažite svoje nezaustavljive vještine na mreži dok se utrkujete protiv igrača iz cijelog svijeta ili sudjelujte u izazovima uživo s prijateljima koristeći značajku Split-Screen!

Specifikacije
Proizvođač Milestone S.r.l
Kratki opis Vožnje, PEGI 3+, 2024, PS5, Milestone
Maksimalni broj rata 36
Žanr Vožnje
Dobna granica 3+
Sezona igre 2024
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.