Multishape Pack Panasonic XSHAPE PACK 1 CEEG

Šifra
3807040020
Kataloški broj
XSHAPE PACK 1 CEEG
135,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
135,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Modularni sustav za osobnu njegu MULTISHAPE osmišljen je imajući na umu zaštitu okoliša. Nadahnuti UN-ovim ciljem održivog razvoja za odgovornu potrošnju i proizvodnju, donosimo vam samo jedan alat kojem možete dodavati dijelove ovisno o razvoju vaše osobne njege – na taj način će se smanjiti količina otpada. A vi ćete se osjećati i izgledati bolje.
Recite zbogom beskrajnom elektroničkom neredu – i pozdravite MULTISHAPE. Omogućuje vam dnevnu rutinu osobne njege pomoću samo jednog uređaja: za brijanje i šišanje kose i brade, uređivanje dlačica na tijelu te šišanje dlačica u ušima, nosu i na licu pa i za četkanje zuba.

Kako se to razlikuje od višenamjenskih uređaja za uređivanje koji su danas dostupni? Ovaj sustav sadrži jednu punjivu bateriju i niz dodataka koje možete kupiti po potrebi. Na taj način možete imati vlastitu jedinstvenu kombinaciju.

MULTISHAPE je osmišljen kako bi se smanjio vaš ugljični otisak, a da se time ne ugrožava vaša dnevna rutina i kvaliteta rezultata. Sve trimere i uređaje za brijanje odlikuje vrhunska japanska tehnologija oštrica i značajke jednostavne za upotrebu tvrtke Panasonic.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Nastavci
GLAVA BRIJAČA S 3 OŠTRICE ER-CSF1
Pričvrsna GLAVA BRIJAČA S 3 OŠTRICE donosi oštrice polirane nano tehnologijom za najneposlušnije brade, a vanjske folije od nehrđajućeg čelika osmišljene su tako da izdrže godine nježnog brijanja.
TRIMERA ZA NOS/UŠI/LICE ER-CNT1
Pričvrsna GLAVA TRIMERA ZA NOS/UŠI/LICE donosi napredne dvostruke oštrice, a funkcija vakuuma sprječava raspršivanje dlačica u nosu i oko njega.
TRIMER ZA BRADU/KOSU/TIJELO ER-CKL2
vodootporni trimer za bradu, kosu i tijelo za muškarce s punjivom litij-ionskom baterijom

Specifikacije
Proizvođač Panasonic
Kratki opis trimer za bradu/kosu/tijelo, mokro/suho, 4 vrste češljića, 70min rada, 1h punjenje + nastavak za brijanje + nastavak za nos/uši
Maksimalni broj rata 24
Napajanje Bežični
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.