MXGP 2020 PS5

Šifra
3202112143
Kataloški broj
MXGP2020PS5
24,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
24,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Skočite na svoj motocikl i dopustite da adrenalin poraste uz ovo novo iskustvo igranja. Preuzmite kontrolu: otkrijte što je novo u službenoj seriji.

TI SI PRVAK

Izazovite sve vozače, motocikle i timove u kategorijama MXGP i MX2 2020. Izgradite trkača u sebi i postanite prvak kakav ste oduvijek sanjali.

DIZAJNIRAJ SVOJE SKOKOVE

Stvorite savršenu pjesmu s novim revolucionarnim uređivačem. Birajte između različitih postavki, iskoristite prednosti novih visina i podijelite svoje kreacije sa zajednicom.

NAČIN IGRALIŠTA I TOČKA PUTA

Unaprijedite svoje jahanje u ovom području za vježbanje, nadahnutom sugestivnim norveškim fjordovima, i istražite zapanjujući krajolik. Podignite natjecanje na novu razinu s Waypoint načinom rada! Stvorite vlastitu rutu postavljanjem kontrolnih točaka na tlo. Podijelite svoje najbolje vrijeme online kako biste zaradili bodove koji će vam pomoći da napredujete kroz igru!

ONLINE NATJECANJA

S novim namjenskim poslužiteljima, iskustvo za više igrača ide na višu razinu. Vrlo pouzdana veza, nulta latencija i vrlo velika propusnost. Nema više izgovora, novi izazovi čekaju!

EKSTREMNA PRILAGOĐAVANJE

Oslobodite svoju maštu i postignite najbolje rezultate prilagođavanjem bicikala i vozača s više od 110 službenih marki. Nije samo zabavno gledati, vaši će izbori utjecati na vašu izvedbu.

Specifikacije
Proizvođač Milestone S.r.l
Kratki opis Vožnje, PEGI 3+, 2020, PS5, Milestone
Maksimalni broj rata 36
Žanr Vožnje
Dobna granica 3+
Sezona igre 2020
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.