Neomounts nosač za projektor (podesiva visina: 8-15 cm) do 15kg bijeli BEAMER-C80WHITE

Šifra
2605040003
Kataloški broj
BEAMER-C80WHITE
89,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
89,00 EUR
sticker-sticker-action

BEAMER-C80WHITE je univerzalni nagibni, okretni i/ili rotirajući stropni nosač za projektore do 15 kilograma. Ovaj nosač izvrstan je izbor za optimalno iskustvo gledanja. Ovaj svestrani nosač spreman za ugradnju nudi pogodnost ugradnje na strop bez potrebe za dodatnim priborom.


BITNE ZNAČAJKE:
Svestrani nagib (30°), rotacija i/ili zakretna (360°) tehnologija Neomounts by Newstar omogućuje da se nosač promijeni u bilo koji kut gledanja kako bi se u potpunosti iskoristile mogućnosti projektora. Nosač je podesiv po visini od 13 do 20 centimetara. Inovativno upravljanje kabelima skriva i usmjerava kabele od stropa do projektora. Sakrijte svoje kablove kako bi instalacija bila lijepa i uredna.


Neomounts tvrtke Newstar BEAMER-C80WHITE ima dvije točke okretanja i prikladan je za većinu projektora. Nosivost ovog proizvoda je 15 kilograma. Ovaj univerzalni stropni nosač jednostavan je za postavljanje i prikladan je za projektore pomoću montažnih rupa na donjoj strani projektora. Noge uključene u ovaj nosač pokrivaju većinu uzoraka rupa projektora. Funkcija brzog otpuštanja nosača nudi sigurno skladištenje skupih projektora što rezultira smanjenjem krađe.


BITNE:
Maks. težina: 15 kg
Tip: Puni pokret, nagib, rotacija
Podešavanje visine: 13-20 cm
Nagib (stupnjevi): 30°
Zakretanje (stupnjevi): 360°
Boja: Bijela
Glavni materijal: Željezo
Jamstvo: 5 godina

Specifikacije
Proizvođač Neomounts
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo 5 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.