Ormar za sušenje Asko DC7784HP.W

Šifra
3302050002
Kataloški broj
DC7784HP.W
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
4.507,84 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
4.507,84 EUR
  • Isporuka u roku do 30 radnih dana
sticker-sticker-action
  • Isporuka u roku do 30 radnih dana


Sušionica s toplinskom pumpom u bijeloj boji koja osigurava energetski učinkovito i nježno sušenje raznih vrsta rublja pa čak i obuće. Vješalice se vrlo jednostavno postavljaju i uklanjaju, a ukupna duljina vješanja je 16 m. Upravljačka ploča montirana je na vrata na odgovarajućoj visini. Možete birati između automatskih i ručnih programa.

BITNE ZNAČAJKE:
ULTRA NJEŽNO SUŠENJE:

Provjerite etikete na svojoj odjeći i vidjet ćete da mnoge odjevne predmete i materijale treba vrlo pažljivo tretirati. Svilom, baršunom i satenom, na primjer, treba pažljivo rukovati. Tada dobro dođe ormar za sušenje.

SVESTRANO SUŠENJE:
S ormarićem za sušenje možete sušiti veste, košulje, kapute, cipele, rukavice i još mnogo toga svoje obitelji na uredan, organiziran način. To je sjajan način da se brinete o odjeći svoje obitelji, dok kuću održavate čistom i urednom.


PROSTRANOST:
Naši ormari za sušenje su vrlo prostrani s dovoljno prostora za smještaj ekvivalenta užeta za rublje od 16 metara. Unutrašnjost je fleksibilna, a inteligentan dizajn ih čini vrlo jednostavnima za prilagodbu i organiziranje za razne vrste pranja rublja. To osigurava da uvijek postignete maksimalan učinak sušenja.


STALAK ZA CIPELE
Ne mogu se samo gumene čizme sušiti u sušilici. Sve kožne cipele moraju se odmarati između svake upotrebe kako bi vlaga izašla. Ako ih koristite prije nego što se osuše, šavovi će na kraju popucati i više neće pristajati. Stavite ih u ormar za sušenje kad dođete kući s posla i spremni su za vašu večernju šetnju nakon sat vremena.


AUTOMATSKI PROGRAM
Pametan, jednostavan za korištenje, štedi vrijeme i energiju - naši novi automatski programi imaju mnoge prednosti. Samo odaberite program i opcije koje želite, a sušilica će se automatski isključiti kada bude spremna i vaša odjeća bude suha.

TOPLI RUČNICI
Upotrijebite svoj ormar za sušenje da zagrijete svoje ručnike. Ovo je program za zagrijavanje odjeće ili tkanina na ugodnu temperaturu energetski optimiziranom metodom. Zamislite samo toplu odjeću ili skijaške cipele, rukavice i kape zimi.


HLADNO SUŠENJE
Ako provjerite etikete na svojoj odjeći, vidjet ćete da mnogi odjevni predmeti i materijali zahtijevaju vrlo pažljiv tretman. Svilom, baršunom i satenom, na primjer, treba pažljivo rukovati. S funkcijom Cold Dry dobit ćete najnježnije sušenje ikad - bez habanja, samo nježan zrak.

PROTOK ZRAKA
ASKO sušionice s toplinskom pumpom zrak transportiraju kroz stražnji kanal. Zrak se ravnomjerno raspoređuje u odjeljak kroz šest otvora, stvarajući učinkovit protok zraka koji leprša odjeću za brže sušenje. Sušionica s toplinskom pumpom ima ukupni protok zraka od 945 m³/h.


ZNAČAJKE:
KONSTRUKCIJA I IZVEDBA:
Ojačana i zvučno izolirana vrata
Vodilica vrata za savršeno poravnanje
Kapacitet odvodnjavanja: 22 g/min
Ukupna dužina sušenja: 16 m
Kapacitet sušenja: 5 kg
Protok zraka: 945 m³/h
Najkraće vrijeme programa (min): 75 min

KAPACITET:
Kapacitet uklanjanja vlage (g/min): 22
Duljina za vješanje rublja: 16 m
Najkraće trajanje programa: 75 min
Položaj spremnika za kondenzat: Ispod
Metoda odvodnje kondenzata: Posuda
Promjenjiva vješalica za vrata: Da
Može se staviti u ormar: Da
Može se pričvrstiti na zid: Da

PROGRAMI:
Programi sušenja:
Automatsko normalno sušenje
Ekstra sušenje
Razina buke sušenja dB(A): 70

DIMENZIJE:
Širina: 595 mm
Visina: 1854 mm
Dubina: 663 mm
Dubina s otvorenim vratima: 1237 mm
Neto težina: 93 kg

LOGISTIČKE INFORMACIJE:
Širina pakiranja: 650 mm
Visina pakiranja: 1900 mm
Dubina pakiranja: 730 mm
Bruto težina: 99 kg
Šifra proizvoda: 675927
EAN kod: 3838782070167

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Ormar za sušenje rublja, 184 cm, toplinska pumpa, izuzetno nježno sušenje bez gužvanja, sušenje svih vrsta odjeće i obuće, kapacitet punjenja: 5 kg

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.