Omekšivač za rublje Asko LF11

Šifra
3302042049
Kataloški broj
LF11
9,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
9,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmahTekući omekšivač LF11 AU

Miris Ocean breeze & bor 1l
Bez bojila, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla
S tehnologijom neutralizacije mirisa

KARAKTERISTIKE:
Proizvod za njegu tkanine djeluje tijekom pranja kako bi uklonio naslage dlačica i pilula na prirodnim vlaknima – ostavljajući vam glatku, meku i svilenkastu odjeću. Ne samo da ih je zadovoljstvo nositi, već i dulje izgledaju apsolutno najbolje.

Deterdženti imaju učinak protiv nakupljanja na pamučnoj i pamučnoj/poliesterskoj odjeći. Uz učinak koji to ima na izgled i dojam proizvoda, oni će također zadržati svoj izgled "kao novi" i kao rezultat toga, dulje trajati.

Osim što se bori protiv nakupljanja dlačica i pilula na odjeći, formula za njegu tkanine ima aktivan učinak protiv sijeđenja. Ne samo da vaši omiljeni odjevni predmeti dulje izgledaju kao kad ste ih kupili, nego se neće morati tako brzo povući iz vašeg ormara.

Deterdženti su napravljeni da očuvaju boje odjeće. To znači da možete prati svoje odjevne predmete bez previše brige o izblijedjelju – a time im se produljuje životni vijek.

Pozornost je posvećena tome da ovaj proizvod ima smanjeni utjecaj na okoliš gdje je to moguće: stoga je boca izrađena od 100% reciklirane plastike.

Oznakom Vegan upravlja The Vegan Society, koja je najstarija i najpriznatija veganska zajednica na svijetu, osnovana u Engleskoj 1944. Marka je registrirana u mnogim dijelovima svijeta i koristi se na više od 22.000 proizvoda. Vegan Society definira veganstvo kao "način života koji nastoji isključiti koliko god je to moguće i praktično moguće sve oblike iskorištavanja i okrutnosti prema životinjama za hranu, odjeću i bilo koju drugu svrhu". Oznaka se nalazi na mnogim različitim proizvodima kao što su hrana, odjeća, kozmetika i deterdženti.

Nordic Swan Ecolabel je službeni nordijski Ecolabel, koji je 1989. utemeljilo Nordijsko vijeće ministara. Svrha Nordic Swan Ecolabel je doprinijeti proizvodnji i potrošnji koja manje šteti okolišu. Zato Ecolabel Nordic Swan promatra cjelokupno putovanje proizvoda i ekološke probleme koji se pojavljuju na tom putu – za dobrobit ljudi, okoliša i zemaljskih resursa.

Ovi proizvodi rade s ASKO Auto Dose sustavom. Ovaj sustav mjeri dozu u odnosu na veličinu rublja, koliko je rublje prljavo, pa čak i tvrdoću vode. Smanjuje negativne učinke korištenja previše deterdženta i proizvoda za njegu tkanine – kako u pogledu kvalitete pranja tako i utjecaja na okoliš.

Tehničke specifikacije:
Raspon radne temperature min-max (°C) 30,40,60,90

Svojstva deterdženta:
Sa 6 enzima za dodatnu snagu pranja: Da
S tehnologijom neutralizacije mirisa: Da
Bez bojila, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla: Da
Antipiling učinak na pamuk i poliester: Da
Formula sigurne boje: Da
Uklanja dlačice i tablete: Da
Protiv sijedenja: Da
Zaštita odjeće: Da
Zadržava boje i oblike: Da
Uklanja statički elektricitet: Da
Prikladno za sustav automatskog doziranja (ADS):Da
Miris Ocean breeze & pine 1l: Da
Veganska: Da
Ekološka oznaka nordijskog labuda: Da
Boca je izrađena od 100% reciklirane plastike
Šifra proizvoda 738558

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Miris morskog povjetarca i borova, 1 l, bez bojila, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.