Oprema za dron DJI Goggles 3

Šifra
2906020098
Kataloški broj
CP.FP.00000159.01
679,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
679,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana

Beskrajni horizonti kroz impresivno letenje
Uparite zaštitne naočale s DJI RC Motion 3 kako biste iskoristili prednosti potpuno uronjujuće kontrole pokreta ili ih koristite s daljinskim upravljačem RC-N2 ili RC 2 za upravljanje dronovima s kamerom s 3-osnim gimbalima. To znači da dobivate jasne feedove uživo i možete se potpuno uroniti u svoje iskustvo FPV leta.
O4 video prijenos - kompatibilan s Air 3 i Mini 4 Pro
Uz Avata 2 imate koristi od iznimno niske latencije od 24 ms i visoke brzine prijenosa od 60 MBit/s za O4 video prijenos. Zahvaljujući kompatibilnosti s Air 3 i Mini 4 Pro, pouzdan O4 prijenos u HD-u također nudi kristalno jasno i glatko iskustvo gledanja FPV-a.
Real View PiP za vidljivu sigurnost
Bez skidanja naočala, sada možete jednostavno promatrati svoju okolinu i poboljšati sigurnost leta.
Potpuno jednostavan za korištenje
Sjajne nadogradnje: Sada iskoristite Micro-OLED zaslon s 1080p i brzinom osvježavanja do 100 Hz, kao i TÜV Rheinland certifikat za slabo plavo svjetlo. Postavite dioptriju za kratkovidne i dalekovidne osobe od -6.0 D do +2.0 D. Integrirana baterija u traci za glavu: Lagan i udoban dizajn s integriranom trakom za glavu eliminira zapetljane kablove i nudi dugo vrijeme rada od 3 sata. Odvlaživanje pritiskom na gumb: Aktivirana funkcija odvlaživanja pomaže u slučaju iznenadnih temperaturnih razlika ili visoke vlažnosti.
Zabavite se više uz bežični streaming
Prenesite svoj let u stvarnom vremenu putem Wi-Fi veze u aplikaciji DJI Fly na svom pametnom telefonu.
Također možete uvesti panoramske i 3D videozapise na SD karticu i reproducirati ih s Goggles 3 za impresivno iskustvo koje ćete osjećati pri ruci.
Kompatibilnost
Avata 2
Mini 4 Pro
Zrak3
RC pokret 3
FPV daljinski upravljač 3
RC-N2
RC2

Specifikacije
Proizvođač DJI
Kratki opis Real View PiP - promatrajte okolinu bez skidanja naočala. Micro-OLED visokokvalitetni zaslon i prijenos s ultra-niskom latencijom donose svijet pred vaše oči.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.