Oprema za dron DJI - RC Motion 3 Controller

Šifra
2906020094
Kataloški broj
CP.RC.00000023.01
89,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
89,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana

Imerzivne kontrole pokreta
Kada se koristi s DJI Goggles 3, dron reagira na vaše pokrete zgloba. U kombinaciji s robusnom otpornošću na smetnje DJI RC Motion 3, imate prednosti precizne kontrole od točke do leta.
Brza kontrola s AR kursorom
Kada se koristi s DJI Goggles 3, možete koristiti daljinski upravljač za upravljanje AR kursorom i kretanje kroz izbornik na zaslonu naočala. Aktivacija značajki i podešavanje postavki kamere nikad nije bilo tako intuitivno i učinkovito.
Kompaktan, prenosiv i pun značajki
Lagani i prijenosni DJI RC Motion 3 impresionira svojim optimiziranim dizajnom i udobno leži u ruci. Zahvaljujući intuitivnom rasporedu različitih funkcijskih gumba na kompaktnom kućištu, možete pokrenuti, zaustaviti i promijeniti način rada samo jednim dodirom.
Kompatibilnost
Avata 2
Mini 4 Pro
Zrak3
Zaštitne naočale 3

Specifikacije
Proizvođač DJI
Kratki opis Lako izvedite zahtjevne zračne akrobacije s DJI RC Motion 3. Novi piloti sada mogu izvesti spektakularne okrete, driftove i druge fascinantne manevre.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.