OUT Pećnica ugradbena Gorenje BPSA6747A08X-OŠTEĆENI ARTIKL

Šifra
OUT3401031071
Kataloški broj
OUT_BPSA6747A08X
499,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
499,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

NAPOMENA-OŠTEĆENI ARTIKL
*oštećenje se nalazi sa stražnje desne strane i sa gornje strane limarija


StepBake - pečenje u koracima
StepBake omogućuje kuharu potpunu kontrolu nad procesom pečenja, koji se može ručno programirati. Jednostavno postavite parametre za svaki od željena 2 ili 3 koraka i pećnica će se pobrinuti za sve. Nije vam potrebna daljnja interakcija, preostaje vam samo uživati ​​u konačnom rezultatu.


HomeMade oblik
Pećnice Gorenje dobro su poznate po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. Oblik HomeMade nadahnut je tradicionalnim krušnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje zraka u usporedbi s konkurentima. Sada je oblik HomeMade u potpunosti preuređen i protok zraka usavršen zahvaljujući novom dizajnu grijača i poboljšanoj raspodjeli ventilacijskih otvora. Zbog toga je temperatura stabilna u cijeloj pećnici. Nikada više vaša jela neće zagorjeti s jedne strane, a premalo se ispeći s druge strane.


SteamAssist
Dodavanjem vode u spremnik za vodu na upravljačkoj ploči dobit ćete savršenu hranu pripremljenu na pari i hrskavu koricu. Pri odabiru programa, koji ima mogućnost dodavanja pare u procesu pečenja, pećnica će vas obavijestiti kada za to dođe vrijeme. Ovisno o modelu pećnice, potrebno je pritisnuti središnji gumb ili dodirnuti funkciju na zaslonu da biste aktivirali ubrizgavanje pare.


FastPreheat
OptiBake pećnice postižu temperaturu do 200°C u svega 5 minuta, štedeći 30% vremena potrebnog za klasično zagrijavanje pećnice, što ih čini jednima od najbržih na tržištu. Ova funkcija odlična je za recepte koji zahtijevaju prethodno zagrijanu pećnicu. Svjetleći i zvučni signal javit će vam kada je pećnica dostigla željenu temperaturu.


AutoBake
Gorenje OptiBake pećnice donose potpuno automatske programe kuhanja s izborom između 22 najpopularnija recepta, baš savršeno za početnike u kuhinji. Učinkovito testirani od strane Gorenje stručnjaka, AutoBake programi neće vas iznevjeriti te će osigurati odlične rezultate čak i bez prethodnog zagrijavanja pećnice. Sve što korisnik treba napraviti jest odabrati vrstu jela i težinu te pritisnuti Start. Pećnica će učiniti sve ostalo


Pizza funkcija
Ovaj program s podešavanjem temperature pečenja do 300°C posebno je osmišljen kako bi vam pomogao ispeći savršenu pizzu, focacciu, somun i slične pečene delicije.


FrozenBake
Ovaj učinkovit program pečenja savršen je izbor za svu smrznutu hranu i unaprijed pripremljena jela.


Gratin
Opcija Gratin omogućuje vam stvaranje savršene zlatno-smeđe korice na lazanjama, mesu, gratiniranom krumpiru i ostalim gratiniranim jelima.


BigSpace
Jeste li spremni za XXL recepte? Inovativno dizajnersko rješenje omogućava veću unutrašnjost pećnice te potpunu iskoristivost širine pećnice. Na svakoj posudi za pečenje ima više prostora, a superiorna tehnologija osigurat će jednako pečenu hranu na svim razinama.


MaxView
Jeste li znali da otvaranje vrata tijekom procesa pečenja uzrokuje pad temperature u pećnici i čak može uništiti jelo? Zbog maksimalizirane veličine prozora na vratima pećnice, izvrsnog halogenog osvjetljenja i unaprijeđenog pozicioniranja razina pečenja, nove OptiBake pećnice nude cjelovit pregled nad procesom pečenja u svakom trenutku bez otvaranja vrata.


PyroClean
Pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji način čišćenja pećnice uz izrazito visoke temperature koje pećnicu ostavljaju bez ijedne mrlje. Kako bi se osigurala, sigurnost pećnica je zaključana za vrijeme i odmah nakon završetka procesa pirolitičkog čišćenja. Kad se pećnica ohladi, sve što trebate je pobrisati preostali pepeo vlažnom krpom.


Višerazinsko pečenje
Kombinacija pametnog kruženja zraka, ravnomjerno raspoređenih prostora između posuda za pečenje i posebne blago zaobljene unutrašnjosti pećnice, osigurava ravnomjerno pečenje hrane na svim razinama, a budući da je obujam pećnice veći, i pregled nad procesom pečenja je izvrstan.


PerfectGrill
Najbolji rezultati pečenja postižu se kombinacijom velikog i malog grijača, kada je manji grijač smješten unutar većeg. Mudro pozicioniranje grijača osigurava optimalno kruženje vrućeg zraka i donosi odlične rezultate pečenja svaki put - tako da je hrana hrskava izvana, a mekana iznutra.


GentleBake
Ova se funkcija odnosi na blago, sporo i ujednačeno pečenje. Na taj se način vlaga zadržava u hrani, i ona ostaje super sočna i mekana. Pogodno za pripremu mesa, ribe ili peciva na jednoj razini.


Teleskopske vodilice
Glatke teleskopske vodilice pružaju savršen pregled nad procesom pečenja, kao i sigurnije i lakše rukovanje posudama za pečenje. Ovisno o modelu, pećnice Gorenje OptiBake imaju ¾ izvlačne teleskopske vodilice na jednoj ili dvije razine. Kao dodatnu opciju nudimo i fleksibilne jedno-razinske teleskopske vodilice koje se jednostavno postave na željenu razinu žičanih vodilica.


BakeSensor
Kontrolirajući temperaturu unutar hrane, BakeSensor upravljat će cijelim procesom pečenja te oglasiti zvučni alarm kada je jelo gotovo.


ChildSafe
Gorenje OptiBake pećnice brinu o cijeloj obitelji, pa tako i o djeci. Sada je sigurnije ostaviti djecu samu u kuhinji jer mehaničko zaključavanje vrata pećnice sprječava njihovo otvaranje.

DC+ sustav
DynamiCooling sustav učinkovito hladi vanjski dio pećnice (ili kućišta) kako bi spriječio bilo kakvu štetu uzrokovanu visokom temperaturom. U pećnicama sa sustavom DynamiCooling+ senzori topline reguliraju hlađenje vanjskih zidova pećnice dok ne dosegnu temperaturu od 60°C. To je posebno prikladno u pećnicama s pirolitičkom funkcijom čišćenja koja radi na ekstremno visokim temperaturama.


GentleClose & GentleOpen
Za lagano otvaranje ili zatvaranje vrata pećnice, bez ikakve buke, potreban je samo nježan dodir.


Perforirani emajlirani pladanj
Perforirani emajlirani pladanj omogućuje povećani protok vrućeg zraka, čineći sva vaša jela pržena bez ulja na AirFry funkciji dodatno hrskavima i ukusnima. Istovremeno je prikladan i za pripremu jela na pari u pećnicama koje imaju funkciju SteamAssist.


Uklonjiva staklena vrata
Stakla na vratima pećnice mogu se jednostavno ukloniti, osiguravajući lakše čišćenje i zbog toga uvijek izvrstan pogled u pećnicu.


Quadro Ultra CoolDoor
Posebno četverostruko ostakljenje izolira pirolitičke pećnice, čineći ih još sigurnijima za korisnike, posebno ako imaju djecu ili kućne ljubimce. Uz to, budući da se toplina zadržava unutar pećnice, potrošnja energije je optimizirana, što ove pećnice čini prihvatljivima za novčanik i okoliš.


Specifikacije
Linija Advanced Line
Energetski razred A+
Dizajn/Boja Boja češljanog nehrđajućeg čelika
Boja ručke Boja češljanog nehrđajućeg čelika
Materijal upravljačke ploče Nehrđajući čelik
Materijal unutrašnjosti pećnice Visokokvalitetni emajl (pećnica i posude za pečenje)
TouchFree inox otporan na otiske prstiju
Učinkovitost
Vrsta pećnice Multifunkcionalna pećnica BigSpace - 77 l SuperSize, najveća upotrebljiva površina pečenja
Iskoristivi obujam pećnice 77 l
Maksimalna temperatura pećnice 300 °C
Površina najveće posude za pečenje 1.360 cm²
Glatka vrata pećnice Lako odstranjiva glatka unutrašnja staklena vrata
HomeMade Plus oblik
PerfectGrill
Upravljanje
Oblik gumba Ergonomski gumbi
Upravljanje IconTouch
Načini zagrijavanja
Načini zagrijavanja Donji i gornji grijač, Gornji grijač, donji grijač i ventilator, Infra grijač, Ventilator, Infra grijač i ventilator, Donji grijač, kružni grijač i ventilator, Defrost - odmrzavanje, FastPreheat, brzo predgrijavanje pećnice, Warmplate, zagrijavanje tanjura za profesionalno posluživanje, GentleBake, FrozenBake, Pizza funkcija, Sabbath način rada, Gornji grijač s kružnim grijačem i ventilatorom, mMli infra grijač s kružnim grijačem, TurboBake, Lightbake, Mali infra grijač s donjim grijačem i ventilatorom, AirFry+, Podgrijavanje hrane, SteamAssist, Veliki infracrveni grijač s donjim grijačem, AquaClean
STEPBake: pečenje u koracima
FrozenBake: funkcija pečenja zamrznutih namirnica FrozenBake
GentleClose GentleBake
Pizza funkcija
Karakteristike
Pant vrata SoftOpen i GentleClose panti vrata
Sabbath način rada
SuperSize
ExtraSteam pomoć pri pari
AutoBake AutoBake: Automatski programi
Gratin Gratin: Zapečeno po vrhu
Istovremeno pečenje na više razina
Osvjetljenje pećnice Gore i sa strane
Oprema
Duboka emajlirana posuda za pečenje 1 duboka emajlirana posuda za pečenje
Plitka emajlirana posuda za pečenje 1 plitka emajlirana posuda za pečenje
1 emajlirana perforirana posuda za pečenje
Rešetka pećnice Rešetka
Sonda za meso
1x žičane vodilice
2-razinske djelomično izvlačne teleskopske vodilice
Posuda za vodu 0,13 l
Sigurnosni sustavi
Ventilator za hlađenje Dinamičko hlađenje pećnice- DC+
Temperatura vrata pećnice 4-struko ostaklenje vrata s 1-strukom temperaturnom refleksijom (UltraCoolDoorQuadro)
Blokada vratiju Mehanička blokada otvaranja vrata
Jednostavno čišćenje
Pirolitičko samočišćenje Piroliza
AquaClean
Eco Clean emajl (pećnica i posude za pečenje)
Tehnički podaci
Potrošnja ovisno o načinu zagrijavanja 0,71 kWh (ventilatorsko), 1,03 kWh (konvencionalno)
Snaga infra grijača 2.300 w
Nazivna snaga - el. 3,5 kW
Dimenzije aparata (ŠxVxD) 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Dimenzije zapakiranog aparata (ŠxVxD) 62 × 66 × 67,5 cm
Dimenzije ugradbenog prostora 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
Neto težina proizvoda 35,7 kg
Bruto težina proizvoda 37,7 kg
Potrošnja el. energije u StandBy režimu 1 W
Priključna snaga 3.500 w
Šifra proizvoda 738600
EAN kod 3838782512933

Specifikacije
Proizvođač Gorenje
Kratki opis Kapacitet 77 l, A+ energetska klasa, piroliza, Pizza funkcija, SteamAssist,dvostruki grijač za ujednačeno hrskavu hranu
Maksimalni broj rata 24
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.