OUT Perilica rublja Samsung WW90T554DAW/S7-SERVISIRANI ARTIKL

Šifra
OUT3302012111_2
Kataloški broj
OUT_WW90T554DAW/S7_2
400,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
400,00 EUR

NAPOMENA-SERVISIRANI ARTIKL
*na servisu zamjenjeno kučište ladice za deterdžent, ladica za deterdžent i vrata


Add Wash™ tehnologija
Opustite se tijekom pranja rublja. Ako ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće koji je potrebno oprati, naša Add Wash™ vratašca za dodavanje omogućuju Vam jednostavno i brzo ubacivanje dodatnih količina odjeće ili deterdženta* nakon što ciklus pranja već počne**. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati.
* Moguće je samo dodavanje predmeta od tkanine, odjeće, deterdženta i omekšivača.**Add Wash vratašca za dodavanje moguće je otvoriti samo ako je temperatura u bubnju manja od 50 °C.


DRUM CLEAN TEHNOLOGIJA ČIŠĆENJA BUBNJA
Održavajte unutrašnjost svoje perilice higijenski čistom. Drum Clean tehnologija iz bubnja uklanja 99,9% bakterija* koje uzrokuju neugodne mirise. Ne morate upotrebljavati skupe ili nagrizajuće deterdžente, jer se upotrebljava kombinacija namakanja, pulsiranja i centrifugiranja pri visokim brzinama. Automatski će Vas obavijestiti i o tome kada joj je potrebno čišćenje**.
* Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9% bakterija. Temeljeno na ispitivanjima tijekom Drum Clean ciklusa koje je provela tvrtka Intertek.** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.


ECO BUBBLE™ TEHNOLOGIJA
Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*, zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, stoga brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine**.
* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40°C bez opcije Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Utemeljeno na izvješću laboratorija za ispitivanje performansi tvrtke Springboard Engineering na EMPA trakicama, u usporedbi uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.


AI Control tehnologija
Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control* upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.
* Dostupno na uređajima koji podržavaju Android i iOS operativne sustave. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.** Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je samo u slučaju kada su i perilica i sušilica opremljene AI Control tehnologijom i povezane na istu Wi-Fi bežičnu mrežu.※Prikazane slike mogu se razlikovati od stvarnoga proizvoda.※Slike grafičkoga korisničkog sučelja na mobilnom uređaju mogu se razlikovati ovisno o državi, okružju itd.


HIGIJENSKO ČIŠĆENJE PAROM
Odjeću dubinski, higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega se svaki predmet dubinski čisti. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9% bakterija* i alergena**.
* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za higijensko čišćenje parom. Uklanja 99,9% određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. **Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.


STAYCLEAN LADICA
Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.


NAMAKANJE S MJEHURIĆIMA
Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače s aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.
* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem s mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60°C, sintetiku pri 60°C, i traper pri 40°C bez namakanja s mjehurićima.


Tehničke specifikacije
Kapacitet pranja
9.0 kg
Klasa energetske učinkovitosti
A
Tehnologija mjehurića
Fizičke specifikacije
600 x 850 x 550 mm
Neto težina
67 kg
Kapacitet pranja
Kapacitet pranja (kg)
9.0 kg
Dizajn
Boja kućišta
Bijela
Vrata
Rezbarena vrata (crna)
Pločasti zaslon
AI Control tehnologija
Performanse
Razred energetske učinkovitosti
A
Potrošnja energije (100 ciklusa)
49 kWh
Potrošnja vode (ciklus)
50 L
Trajanje Eco 40-60 (H:MM)
3:48
Učinkovitost centrifugiranja
B
Razred emisije buke
A
Razina buke (centrifugiranje)
72 dB
Značajke
AI Control
AddWash
Bubble Soak
Zaključavanje za djecu
Kraj odgode
Drum Clean
Tip bubnja
Dijamantni 2. generacije
Intensive
Postavka jezika
Motor
DIT
Moj ciklus
Pretpranje
Brzo pranje
Smart Things
Brzina centrifugiranja
1400 o/min
StayClean Drawer
Para
Ciklus
Eco 40-60
15' Quick Wash
Active Wear
Dječja odjeća (njega)
Posteljina
Cloudy Day
Pamuk
Colours
Osjetljivo rublje
Traper
Drain/Spin
Hygiene Steam
Intense Cold
Mixed Load
Poput prirodnog sušenja
Ispiranje + centrifugiranje
Shirts
Silent Wash
Sintetika
Ručnici
Vuna
Fizičke specifikacije
Neto dimenzije (Š×V×D)
600 x 850 x 550 mm
Bruto dimenzije (Š×V×D)
670 x 890 x 660 mm
Bruto težina
69 kg
Ukupna dubina s vratima
635 mm
Smart
WiFi ugrađen
App Connectivity
Podrška za aplikaciju SmartThings

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis Energetski razred A,9 kg,1400 okr.buka 72dB,Add Wash,Inverter,Eco Bubble,Sream Wash
Maksimalni broj rata 36
Kapacitet pranja (kg) 9 kg
Centrifuga (okr/min) 1400 okr/min
Punjenje Prednje
Energetski razred A
Buka pranje dB(A) 53
Buka centrifuga dB(A) 72
Parna funkcija Ima
Dubina Standardna
Vrsta motora Inverter
Kapacitet sušenja (kg) Null
Dubina (mm) 550.00
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.