OUT_Slušalice bežične Philips TAH8506BK, Noise Canceling - POVRAT KUPCA

Šifra
OUT_2613020069_1
Kataloški broj
OUT_TAH8506BK/00_1
59,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OUT_Slušalice bežične Philips TAH8506BK, Noise Canceling - POVRAT KUPCA
*NAPOMENA - povrat kupca, moguća mikrooštećenja, tvorničko jamstvo
Elegantan stil. Odličan zvuk.
Ove elegantne bežične slušalice koje se stavljaju preko ušiju omogućit će vam da svakodnevno pretvorite u fantastično. Uzbudljiv zvuk i napredno blokiranje buke daju slobodu da se izgubite u svakom popisu za reprodukciju i podcastu.
Elegantan dizajn uz tehnologiju Noise Canceling Pro
Osim što izgledaju sjajno, ove lagane bežične slušalice omogućuju vam da se usredotočite na ono što želite slušati. Napredna blokada buke filtrira nepoželjne zvukove iz svijeta oko vas. Otvoreni način rada omogućuje vam željeni povratak u svijet.
Odličan zvuk iz pogonskih jedinica od 40 mm
Savršeno prilagođene pogonske jedinice od 40 mm reproduciraju puno pojedinosti i basa svake pjesme ili podcasta. Možete upotrijebiti i priloženi kabel kako biste uživali u audiodatotekama visoke razlučivosti dostupnima putem vašeg omiljenog servisa za usmjeravanje glazbe. Kad nisu u upotrebi, slušalice čuva atraktivna tvrda torbica.
Bluetooth u više točaka. Povežite više uređaja
Pogledajte film na tabletu. Preuzmite poziv s telefona. Bluetooth povezivanje u više točaka omogućava istovremeno povezivanje do dva pametna uređaja na slušalice i prebacivanje između njih, po potrebi.
Do 60 sati reprodukcije*
Ako je blokiranje buke isključeno, moći ćete uživati u do 60 sati pjesama, podcasta i ostalih sadržaja. Ako je blokiranje buke uključeno, to vrijeme iznosi do 45 sati. Punjenje do punog kapaciteta traje 2 sata, a ako vam se žuri, možete si osigurati dodanih 5 sati reprodukcije nakon brzog punjenja od 15 minuta.
Upravljajte dodirom. Upravljanje dodirom možete uključiti ili isključiti
Glazbom i pozivima možete upravljati dodirom. Ne želite nehotično aktivirati upravljanje dok ste usredotočeni na svoje pjesme ili podcaste? Upravljanje dodirom možete uključiti/isključiti iz aplikacije.
Aplikacija za slušalice tvrtke Philips. Prilagodba zvuka i više
Aplikacija za slušalice tvrtke Philips pruža vam kontrolu nad glazbom koju slušate. Sami podesite razine ili odaberite jedan od zadanih zvučnih stilova. Aplikacijom možete i odabrati neki od načina rada za blokiranje buke.
Tehničke specifikacije:
Frekvencijski opseg: 7 – 40 000 Hz
Promjer zvučnika: 40 mm
Impedancija: 32 ohma
Maksimalna ulazna snaga: 30 mW
Osjetljivost: 96 dB (1 kHz)
Vrsta pogonske jedinice: Dinamično
Zvuk visoke rezolucije: Da
Verzija Bluetootha: 5,0
Bežična mreža: Da
Bluetooth profili: A2DP/ AVRCP /HFP
Odvojiv kabel: Da
Maksimalni domet: Do 10 m
Veza u više točaka: Da
Podržani kodek: AAC / SBC
Vrsta bežičnog prijenosa: Bluetooth
Priključnica za slušalice: 2.5 mm

Specifikacije
Proizvođač Philips
Kratki opis OUTLET- POVRAT KUPCA, OVORENA AMBALAĆŽA, SLUŠALICE ISPROBANE. Ove elegantne bežične slušalice koje se stavljaju preko ušiju omogućit će vam da svakodnevno pretvorite u fantastično. Uzbudljiv zvuk i napredno blokiranje buke daju slobodu da se izgubite u svakom popisu za reprodukciju i podcastu. Želite li razgovarati? I pozivi će biti jasni.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.