OUT Xiaomi Multi-Function svjetiljka - OŠTEĆENA AMBALAŽA

Šifra
OUT3412012011
Kataloški broj
OUT_167757
35,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
35,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OUT Xiaomi Multi-Function svjetiljka - OŠTEĆENA AMBALAŽA
*NAPOMENA - oštećena ambalaža, moguća mikrooštećenja, tvorničko jamstvo


Xiaomi Multi-function Flashlight | Višenamjenska svjetiljka

Višenamjenska prijenosna svjetiljka dolazi s 1000 lm glavnim svjetlom! Svjetiljka može doseći i do 240 metara kako bi osvijetlila najtamnije prostore ili puteve, a snažna 3100 mAh baterija može izdržati do 90 sati korištenja. Rotirajuća glava svjetiljke može fokusirati i jednostavno prilagoditi svjetlinu ovisno o potrebi i izmjenjivati svjetla iz kratka u duga - kratka svjetla za noćna hodanja ili duga svjetla za intenzivnu potragu.

Svjetiljka ima mogućnost i magnetskog pričvršćivanja na automobil, nosač i druge metalne površine od željeza ili nikla jer s bočne strane ima ugrađen magnet. Dizajnirana je tako da se može rotirati i podešavati u 107° kako bi imali preciznije osvjetljenje. Jednostavna je za korištenje te ako bi se prebacili iz jedne razine u drugu, potrebno je samo okrenuti prsten koji regulira glavno ili bočno svijetlo. Svjetiljka na drugom kraju ima skriveni šiljak od nehrđajućeg čelika koji lako razbija stakla automobila i malu oštricu koja reže sigurnosni pojas u slučaju nužde ili nesreće. Višenamjensko bočno svjetlo može služiti kao svjetlo za maglu ili može osvijetliti šator za vrijeme kampiranja. U svakoj situaciji može se prilagoditi svjetlina i boja svjetline tako da može svijetliti crveno, bijelo, žuto ili može treperiti! Uz svjetiljku dolazi i silikonski remen kako bi ju mogli nositi oko ruke ili postaviti da visi. Nije velika i može stati u džep jakne, ruksak ili ju možete pohraniti u automobil.


SPECIFIKACIJE
Dimenzije 100 x 40.5 x 36 mm
Težina 240 g
Ulaz 5V - 1.5A
Baterija 3100 mAh
Litij-ionska baterija tip C 
Vrijeme punjenja 180 min
Sadržaj pakiranja
Xiaomi Multi-function Flashlight,

ručni remen,
korisnički priručnik,
kabel za napajanje,
jamstveni list


 

Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Maksimalni broj rata 24

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.