OUT Pametni sat Amazfit GTR 2e Obsidian Black - OTVOREN ARTIKL

Šifra
OUT3005015186
Kataloški broj
OUT_161673
119,32 €899,02 kn
119,32 €899,02 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OUT Pametni sat Amazfit GTR 2e Obsidian Black - OTVOREN ARTIKL
*nedostaje samo folija na ekranu


Koncept dizajna bez granica kod Amazfit GTR 2e pametnog sata uključuje veliki 1,39-inčni AMOLED HD zaslon prekriven zakrivljenim staklom, koji prirodno prelazi u pažljivo polirano kućište sata, što rezultira boljom vizualnom estetikom i širim vidnim poljem.


Umjetničko djelo na zapešću. Pokažite svoju osobnost.


Deseci besplatnih brojčanika2dostupne su za preuzimanje iz aplikacije za izbor i prebacivanje između njih. Također možete urediti widgete na nekim brojčanicima sata kako biste jednostavno pristupili informacijama do kojih vam je stalo ili prenijeti svoje omiljene slike u pozadinu sata.


 Uvijek uključeni zaslon. Pouzdana kontrola vremena.


Uvijek uključeni zaslon omogućuje vam da vidite vrijeme čak i kada su ostale značajke sata neaktivne, a pritom vas svjesni svakog važnog trenutka u životu. Dostupno je i više od 40 uvijek uključenih zaslona koji odgovaraju našim dizajnom naličja sata, tako da u svakom trenutku možete vidjeti zaslon koji vam se sviđa.


24-satno praćenje otkucaja srca. Budite sigurni uz upozorenja o povišenom pulsu.


Samorazvijeni optički senzor BioTracker ™ 2 za biološko praćenje u satu može izvesti 24-satno praćenje otkucaja srca. Pokriva zone otkucaja srca, držeći vas svjesnim učinka vježbanja, te upozorava kada vam je puls u mirovanju nenormalno povišen.


90 Ugrađenih sportskih načina. Pametno prepoznavanje sporta.


Aktivirajte jedan od sportskih načina rada koji su vam potrebni, a nakon što vježba završi, sat će proizvesti odgovarajuće analitičko izvješće koje se također može vidjeti u mobilnoj aplikaciji, kako bi vam pomoglo u neprestanom poboljšanju vašeg plana vježbanja. Inteligentno prepoznavanje sporta također uklanja potrebu za ručnim odabirom sportskih načina rada, pa je sat uvijek spreman za akciju.


Lagani i produženi vijek trajanja baterije. Možete imati oboje.


Sa sofisticiranijim dizajnom sklopa, tanjim kućištem i baterijom od 471 mAh velikog kapaciteta, sat ima produljeno trajanje baterije koje vas pokriva gdje god vas vježba odvela.Inteligentna glasovna pomoć. Oslobodite svoje ruke.


Za postavljanje alarma i mjerača vremena provjerite vrijeme, kontrolirajte pametne kućne uređaje, izradite popise za kupnju, postavite pitanja, preuzmite prijevode i još mnogo toga, samo podignite zglob i pitajte Alexa. Glasovne operacije na satu možete obavljati bez pristupa internetu pomoću izvanmrežnog glasovnog pomoćnika značajka - uključujući uključivanje sportskih načina rada ili otvaranje funkcije praćenja otkucaja srca. Amazfit GTR 2 također uključuje zvučnik koji vam omogućuje odgovaranje na pozive na satu putem Bluetootha kada nije zgodno podići mobilni telefon.


Brzi pristup ključnim podacima. Prijeđite prstom ulijevo za inteligenciju, desno za praktičnost.


Kako biste optimizirali prikazane informacije, možete prijeći prstom udesno za pristup funkciji Kartice prečaca koja prikladno prikazuje informacije o događajima, vrijeme, glazbu i pozadinske aplikacije u uporabi. Također, prijeđite prstom ulijevo za aplikaciju Brzi pristup; prilagodljiva aplikacija sekundarnog zaslona za brzi pristup uobičajenim funkcijama. Učinite svakodnevni život pogodnijim uz mogućnost brzog pregleda važnih informacija.Prilagodljiva upozorenja. Rotirajte i čak zaključajte zaslon.


Poboljšane haptičke vibracije pružaju jasnije i brže povratne informacije kada primate obavijesti. Zahvaljujući haptičkom linearnom motoru, vibracije se mogu postaviti s različitim trajanjem, pružajući vrhunski osjećaj. Zaslon se može rotirati za 180 °, što je prikladno i za ljevoruke i za desnoruke korisnike, a može se zaključati lozinkom kako bi se spriječilo njegovo pristupanje dok niste na zapešću. Sposobnost otkrivanja trošenja može se čak i automatski zaključati sat kad ga skinete.


Bitne, svakodnevne značajke spremne. Alarmi, događaji, mjerači vremena i još mnogo toga.


Sat može vješto upravljati vašim osobnim planovima, obavještavati vas o dolaznim pozivima ili porukama te pružati podsjetnike na kretanje ako predugo sjedite. Također će pratiti vaše događaje i nudi funkcije Ne ometaj, štopericu i vremensku prognozu, kao i omogućavanje postavljanja alarma i mjerača vremena.

Specifikacije
Proizvođač Amazfit

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: