OUT_Slušalice Sennheiser RS 120-8 II, wireless - servisiran uređaj, jamstvo do 10.4.2022.

Šifra
OUT3107047194
Kataloški broj
OUT_508681
69,59 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
69,59 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

NAPOMENA - SERVISIRAN UREĐAJ, JAMSTVO DO 10.04.2022.


*problem sa wifi spajanjem. Uređaj popravljen sukladno jamstvenim uvijetima.




Sennheiser RS 120-II slušalice. Slušajte svoju omiljenu glazbu bežično, na udaljenosti od čad 90 metara. Ovaj RF odašiljač i punjive bežične slušalice reproduciraju bogat zvuk iz gotovo svakog izvora i imaju automatsku ON/OFF funkciju. Jedno punjenje može reproducirati zvuk čak do 20 sati, a kada se baterija isprazni jednostavnim odlaganjem na Sennheiser nosač se ponovno pune i vraćaju u funkciju.


Sennheiser RS 120-8 ii slušaice omogućuju vam uživanje u slobodi kretanja bez nezgrapnih kablova. Slušalice se isporučuju s jednostavnim sustavom punjenja. Nakon upotrebe, jednostavno stavite slušalice na prikladnu baznu stanicu odašiljača i one će se automatski napuniti za sljedeću upotrebu. I njih je lako postaviti! Samo priključite predajnik i spojite audio kabel na analogni izlaz (RCA ili utikač za slušalice), to je tako jednostavno.
Odašiljač također ima prikladan automatski krug za ON/OFF funkciju: kada aktivirate svoj izvor zvuka, odašiljač se uključuje bez prekidača ili tipki... jednostavno! Pet minuta nakon isključivanja audio izvora, odašiljač se isključuje radi uštede energije.
Birač kanala s tri položaja omogućuje vam odabir kanala bez smetnji za jasan prijem - čak i kroz zidove i stropove.


Kvaliteta zvuka je klasična Sennheiser; detaljan i uravnotežen s dobrom jasnoćom i odličan bas. Ove lagane slušalice s udobnom i podstavljenom trakom za glavu idealne su za dugo korištenje bez stvarnja ikakvih smetnji, a jedno punjenje slušalica može držati sesije od čak 20 sati reprodukcije.


OPIS
Otvorene slušalice
Raspon (do 100 m)
Punjač stanica
Punjive baterije (2x AAA, uključene)
Izvrsni zvuk i duboki bas
Lagan i udoban
Do 20 sati rada
3,5 mm konektor (uključen 6.3 mm adapter)

Specifikacije
Proizvođač Sennheiser

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.