Pametni Outdoor sat Garmin EPIX 2 Slate

Šifra
3005015395
Kataloški broj
010-02582-01
787,00 EUR (-10%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 709,00 EUR
Ušteda 78,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
787,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
NOSITE EPIX. BUDITE EPSKI.

Bez obzira na vaše fitness ciljeve, epix premium aktivni pametni sat ima ono što vam je potrebno da vam pomogne da to postignete.


 

Bolje razumite svoje tijelo uz praćenje zdravlja 24 sata dnevno.

Pametne obavijesti 1 održavaju vas povezanim s onim što je važno.

Vježbajte svoj put uz ugrađene sportske aplikacije na zapešću.

Više satelitske pokrivenosti znači točnije pozicioniranje.

Krećite se pouzdano s opcijama za TopoActive mapiranje izravno na vašem zapešću.

Nastavite s avanturom uz do 16 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata.

 

DIZAJNIRAN ZA VAŠ NAČIN ŽIVOTA

Zadivljujući uvijek uključeni AMOLED zaslon od 1,3 inča oživljava vaš sat, čak i pod jakom sunčevom svjetlošću.

 

DODIRNI EKRAN I GUME

Pouzdane kontrole gumba koje rade u bilo kojem okruženju povezane su s novim sučeljem osjetljivim na dodir za brzi pristup odabirima i značajkama karte.

 

PREMIUM MATERIJALI

Prilagodite izgled sata svom životnom stilu s opcijama za safirni zaslon, okvir od titana ili okvir od nehrđajućeg čelika.

 

PULSE VOL

Za privikavanje na nadmorsku visinu ili praćenje sna, senzor Pulse Ox 2 koristi svjetlosne zrake na vašem zapešću kako bi procijenio koliko dobro vaše tijelo apsorbira kisik.

 

BRIS SRCA NA ZAPEŠĆU

Sat neprestano uzorkuje vaš broj otkucaja srca 3 i upozorit će vas ako ostane previsok ili prenizak dok ste u mirovanju. Također pomaže u procjeni koliko naporno radite tijekom aktivnosti - čak i tijekom plivanja.

 

PRAĆENJE DISANJA

Pogledajte kako dišete tijekom dana, tijekom spavanja i tijekom disanja i aktivnosti joge.

 

PRAĆENJE STRESA

Varijabilnost otkucaja srca koristi se za izračunavanje vaše ocjene razine stresa, tako da možete vidjeti imate li miran, uravnotežen ili stresan dan.

 

OCJENA SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA

Dobijte potpunu analizu vaših laganih, dubokih i REM faza spavanja. Pogledajte sve na namjenskom widgetu koji uključuje vaš rezultat spavanja i uvide.

 

BODY BATTERY™ NADZOR ENERGIJE

Optimizirajte energetske rezerve svog tijela, koristeći varijabilnost otkucaja srca, stres, san i druge podatke kako biste procijenili kada ste spremni biti aktivni ili kada biste se možda trebali odmoriti.

 

PRAĆENJE HIDRACIJE

Zabilježite svoj dnevni unos tekućine kao podsjetnik da ostanete hidrirani. Možete čak imati i automatski cilj za hidrataciju koji se prilagođava ovisno o tome koliko se znojite tijekom aktivnosti.

 

SPORTSKE APLIKACIJE

Koristite unaprijed učitane profile aktivnosti za trčanje na stazama, plivanje, trčanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, penjanje u zatvorenom i još mnogo toga.

 

ANIMIRANI VJEŽBANI

Ovaj sat sadrži animirane kardio treninge, vježbe za snagu, jogu i pilates koje je lako pratiti, a koje možete gledati na zaslonu sata. Odaberite neku od unaprijed učitanih animiranih vježbi ili preuzmite više iz online zajednice Garmin Connect ™ kada ste upareni sa svojim kompatibilnim uređajem.

 

HIIT VJEŽBANJA

Koristite ovaj profil aktivnosti s različitim mjeračima vremena za praćenje vaših HIIT treninga, uključujući AMRAP, EMOM, Tabata i prilagođene. Postavite broj rundi, intervale rada/odmora i još mnogo toga.

 

GARMIN TRENER

Ovi besplatni planovi adaptivnog treninga sadrže smjernice stručnih trenera i prilagođavaju se vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno s vašim satom iz Garmin Connecta.

 

VIZUALNI PREDIKTOR TRKE

Na temelju vaše povijesti trčanja i ukupne razine kondicije, ova značajka pruža procjenu vašeg tempa za udaljenost koju želite trčati. Podaci o trendu pokazuju kako vaš trening utječe tijekom vremena.

 

PACEPRO™ TEHNOLOGIJA

Prva u svojoj vrsti PacePro značajka pomaže vam da budete u koraku sa smjernicama prilagođenim razredima dok vodite tečaj.

 

VO2 MAX

Trenirajte pametnije uz VO2 max, pokazatelj kako možete očekivati ​​učinak. Prilagođava se trčanju na stazi i uzima u obzir promjene u izvedbi koje bi mogle biti uzrokovane toplinom ili visinom.

 

METRIKA IZVOĐENJA

Pogledajte napredne metrike treninga koje uključuju procjene dinamike trčanja, VO2 max, savjetnika za oporavak i još mnogo toga.

 

IZDRŽLJIVOST U REALNOM VREMENU

Pratite i upravljajte svojim naporom — i pomozite u izbjegavanju prenaprezanja na početku trčanja ili bicikliranja.

 

PRIJEDLOZI ZA DNEVNE VJEŽBE

Za smjernice za trening koje uzimaju u obzir vas i vašu razinu kondicije, primajte dnevne preporuke za trčanje i vožnju na temelju vašeg trenutnog opterećenja i statusa treninga.

 

VRIJEME OPORAVKA

Nakon svakog treninga, vrijeme oporavka daje vam do znanja kada ćete biti spremni za još jedan naporan trening. Čak uzima u obzir i intenzitet treninga i čimbenike kao što su stres, dnevna aktivnost i san.

 

MTB DINAMIKA

Pratite detalje svake vožnje uz metriku brdskog biciklizma, plus specijalizirana mjerenja Grit™ i Flow™ koja ocjenjuju poteškoću staze i koliko glatko se spuštate, dajući vam rezultat koji ćete pobijediti sljedeći put.

 

BACKCOUNTRY SKI

Budite informirani kada ste na snijegu. Ovaj unaprijed učitani profil pomaže razlikovati skijanje i penjanje. Prikazuje metrike specifične za uspon ili silazak.

 

XC SKI DINAMIKA

Kada je uparen s remenom za prsa HRM-Pro ™ (prodaje se zasebno), mjerač snage skijanja pomaže u mjerenju stvarnog opterećenja tijekom vaših treninga u trčanju.

 

ZNAČAJKE SPREMNE ZA SURF

Ovaj sat radi s Surfline® widgetom kako bi vam dao ocjenu plime, visine vala, vjetra i surfanja za pet najbližih lokacija, a također radi s aplikacijom Surfline Sessions™ za stvaranje videozapisa svakog vala koji vozite ispred Surfline kamere.

 

MULTI-GNSS PODRŠKA

Pristupite višestrukim globalnim navigacijskim satelitskim sustavima (GPS, GLONASS, GALILEO). Pristupite višestrukim frekvencijama koje šalju navigacijski sateliti za poboljšanu točnost položaja u područjima gdje se GNSS signali reflektiraju, slabi ili obično ne prodiru.

 

ABC SENZORI

Krećite se svojom sljedećom stazom uz ABC senzore, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za praćenje vremena i 3-osni elektronički kompas.

 

AKLIMACIJA

Ovaj widget prikazuje vašu trenutnu nadmorsku visinu, aklimatiziranu elevaciju i korelirani puls Ox 2 , broj otkucaja srca 3 i brzinu disanja, tako da možete vidjeti kako se držite na trenutnoj nadmorskoj visini.

 

CLIMBPRO ZNAČAJKA

Upotrijebite ClimbPro planer uspona da vidite informacije u stvarnom vremenu o vašim trenutnim i nadolazećim usponima, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje visine — kao i spustove i ravnice.

 

VIŠEKONTINENTNE TOPOAKTIVNE KARTE

Preuzmite TopoActive karte putem Wi-Fi® povezivanja iz cijelog svijeta — ili unaprijed učitajte svoju lokalnu regiju na sat izdanja Sapphire — da vaša istraživanja budu na pravom putu. Pregledajte obrise terena, uzvisine, vrhove, parkove, obale, rijeke, jezera i druge geografske značajke.

 

SKI KARTE

Pođite na staze s unaprijed učitanim topografskim kartama i koristite SkiView™ karte za prikaz naziva staza i ocjena težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta.

 

TERENA ZA GOLF

Pristupite kartama CourseView u punoj boji za više od 42.000 golf igrališta diljem svijeta i koristite ciljanje dodirom i značajku PlaysLike Distance.

 

KRUZNO PUTOVANJE

Unesite udaljenost koju želite prijeći i dobit ćete predložene rute koje će vas vratiti na početnu točku. Usmjeravanje popularnosti Trendline™ pomaže vam pronaći najbolje lokalne putove.

 

SKRETNA NAVIGACIJA

Slijedite rutu ili tečaj uz pomoć detaljnih uputa, koji vas unaprijed obavještavaju kada dolazi sljedeće skretanje.

 

PAMETNE OBAVIJESTI

Primajte e-poštu, tekstove i upozorenja izravno na sat kada ste upareni s kompatibilnim pametnim telefonom.

 

GLAZBENE APLIKACIJE

Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju sa svojih Spotify, Deezer ili Amazon Music računa (možda će biti potrebna pretplata). Koristite svoje bežične slušalice za slušanje bez telefona.

 

GARMIN PAY™ BESKONTAKTNA PLAĆANJA

Prođite kroz redove za naplatu uz beskontaktna plaćanja Garmin Pay putem sudjelujućih davatelja.

 

ZNAČAJKE SIGURNOSTI I PRAĆENJA

Kada su vaš sat i telefon upareni, vaša lokacija uživo može se poslati vašim kontaktima ručno ili — tijekom odabranih aktivnosti na otvorenom — automatski uz ugrađenu detekciju incidenta 4 .

 

POVEŽI IQ™ TRGOVINU

Preuzmite prilagođene brojčanike sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ Store kada ste upareni sa svojim kompatibilnim uređajem.

 

MANAGER

Pogledajte kako različite postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata, tako da možete napraviti promjene za produljenje baterije u hodu.

 

ŽIVOT BATERIJE

Ostvarite do 16 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i 42 sata u načinu rada GPS.

 


SPECIFIKACIJE

Općenito

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIV Staklo Corning® Gorilla® DX

Sapphire izdanja: safirno kristalno staklo

MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIR Pasivirano Nehrđajući čelik

Sapphire izdanja: Ugljično sivi DLC titan ili čisti titan

MATERIJAL KUÆIšTA Polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od čelika

Sapphire izdanja: polimer ojačan vlaknima sa stražnjim poklopcem od titanija

QUICKFIT™ REMENI ZA SAT Uključeno (22 mm)

MATERIJAL REMENA Silikon

VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV 47 x 47 x 14,5 mm

Odgovara zapešćima opsega:

Silikonski remen: 125 – 208 mm

Kožni remen: 132 – 210 mm

Tkani remen: 132 – 210 mm

Metalni remen: 132 – 215 mm

ZASLON OSJETLJIV NA DODIR     Da

ZASLON U BOJI Da

VELIČINA ZASLONA, Š X V Promjer od 1,3 mm (″33,02)

REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 416 x 416 piksela

VRSTA ZASLONA AMOLED (uvijek uključen)

TEŽINA 76 g (samo kućište: 53 g)

Sapphire izdanja: 70 g (samo kućište: 47 g)

TRAJANJE BATERIJE Pametni sat: do 16 dana (do 6 dana kad je uvijek uključen)

Način rada za uštedu baterije kada se uređaj upotrebljava kao sat: do 21 dana

Samo GPS: do 42 h (30 h kad je uvijek uključen)

Svi sustavi satelita: do 32 h (24 h kad je uvijek uključen)

Svi sustavi satelita i više frekvencijskih opsega: do 20 h (15 h kad je uvijek uključen)

Svi sustavi satelita i glazba: do 10 h (9 h kad je uvijek uključen))

GPS način rada s maksimalnim trajanjem baterije: do 75 h

GPS način rada za ekspedicije: do 14 dana

VODOOTPORAN 10 ATM

UGRAĐENA MEMORIJA 16 GB

Sapphire izdanja: 32 GB

 

Funkcije sata

FUNKCIJE SATA              Da

SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OM Da

AUTOMATSKO LJETNO VRIJEME Da

ALARM NA SATU Da

MJERAČ VREMENA Da

ŠTOPERICA Da

VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCA     Da

 

Praćenje zdravlja

MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE) Da

DNEVNI PULS U MIROVANJU Da

UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULS       Da (visok i nizak)

STOPA DISANJA (24X7)

PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOM Da (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)

KONDICIJSKA DOB Da (20 mm, industrijski standard)

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™ Da

CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESA Da

PODSJETNICI NA OPUŠTANJE Da

MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJE Da

SPAVANJA Da (napredno)

PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE) Da

HIDRACIJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)

PRAĆENJE ŽENSKOG ZDRAVLJA Da (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)

HEALTH SNAPSHOT Da

Više o uređaju na stranicama proizvođača.

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Kratki opis AMOLED zaslon, ugrađene sportske aplikacije, do 16 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata, senzor pulsa, pulsni okimetar, praćenje disanja
Maksimalni broj rata 24
Boja Crna
NFC Ima
Tip ekrana AMOLED
Rezolucija ekrana 416 x 416
Masa (gr) 76.00
Vodootporan Da
Senzori Mjerenje pulsa na zapešću,pulsna oksimetrija, kondicijska dob,senzor energije body battery,praćenje stresa,spavanja, hidracije,praćenje ženskog zdravlja, omogućen GPS, glonass, galileo, barometarski v
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.