Pametni sat Amazfit Bip 5, crna

Šifra
3005015790
Kataloški broj
W2215EU1N
89,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
89,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Amazfit Bip 5 Black vrhunski je pametni sat s ultra velikim zaslonom od 1,91''. Ovaj uređaj koristi 4 satelitska sustava za pozicioniranje za precizno praćenje vaših podataka o vježbanju.
Sa svojim elegantnim i modernim dizajnom, Amazfit Bip 5 Black savršena je nadopuna vašem aktivnom životnom stilu. Njegov veliki zaslon omogućuje vam da jednostavno vidite svoje obavijesti, poruke i pozive, bez potrebe da vadite telefon. Osim toga, ima funkciju Bluetooth poziva, koja vam omogućuje odgovaranje na pozive i upućivanje poziva izravno sa zapešća.
Jedna od izvanrednih značajki ovog pametnog sata je njegova integracija s Alexom, Amazonovim virtualnim asistentom. Samo koristeći svoj glas, možete pristupiti širokom rasponu značajki i usluga, poput reprodukcije glazbe, dobivanja informacija u stvarnom vremenu i upravljanja kompatibilnim pametnim uređajima u vašem domu.
Amazfit Bip 5 Black također ima precizno GPS praćenje, što vam omogućuje precizno bilježenje ruta i udaljenosti tijekom aktivnosti na otvorenom. Osim toga, njegova dugotrajna baterija može trajati do 10 dana uz uobičajenu upotrebu, što vam daje slobodu da uživate u svojim aktivnostima bez brige o stalnom punjenju.
Osim svoje sportske funkcionalnosti, ovaj pametni sat je i potpuni pratilac zdravlja. Možete pratiti otkucaje srca, kvalitetu sna, razinu stresa i još mnogo toga. S ovim ćete informacijama moći bolje kontrolirati svoje blagostanje i donositi informirane odluke za poboljšanje cjelokupnog zdravlja.

Specifikacije
Proizvođač Amazfit
Maksimalni broj rata 24
Boja Crna
Rezolucija ekrana Null
Masa (gr) 0.00
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.