Paper Mario: The Thousand-Year Door Switch

Šifra
3202092319
Kataloški broj
PAPMARTTYDSW
71,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
71,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Otpočinje lov na Kristalne zvijezde!
Nakon što ga princeza Peach zamoli za pomoć u potrazi za blagom, Mario odlazi u grad Rogueport. No kada tamo stigne, Peach nema nigdje! Nakon što je saznao za legendu o Kristalnim zvijezdama, Mario kreće u potragu za ovim mitskim blagom i nada se da će usput pronaći princezu Peach. Naravno, Mario nije jedini koji se nada da će pronaći Kristalne zvijezde – a nije samo ni Bowser taj koji ovaj put želi izazvati probleme! Može li naš junak pronaći ove drevne artefakte, otvoriti Tisućljetna vrata i možda čak spasiti svijet?
Papirnati svijet pun iznenađenja

Da biste pronašli Kristalne zvijezde, morat ćete izaći izvan zidina Rogueporta i upoznati svijet! Čekaju vas svakakva otkrića: golemi zmaj koji se skriva u jezivom dvorcu, ukleti grad obavijen vječnim sumrakom, odvažni detektivski rad na vlaku u pokretu i još mnogo toga! Kada je riječ o kretanju i istraživanju, Mariove sposobnosti papira mogu pomoći! Pokušajte se pretvoriti u papirnati avion da biste preletjeli praznine ili postati tanak poput papira da biste se provlačili kroz uske prostore. Postoji još više mogućnosti koje možete otkriti!
Partnerska parada

Tijekom svog putovanja susrest ćete šarenu postavu likova koji će vam se rado pridružiti u avanuri. Ne samo da će vam ovi saveznici moći pomoći da pronađete Kristalne zvijezde, već će unijeti i svoj štih u putovanje! Svaki partner ima svoje jedinstvene sposobnosti, kao što je Goombella koja otkriva informacije o neprijateljima ili mjestima, Koops koji može zgrabiti nedostupne predmete, a Madame Flurrie otpuhuje prepreke kako bi otkrila tajne staze i više. Možete čak upotrijebiti ove vještine u borbi kako biste sebi dali prednost nad svojim protivnicima.
Teatar borbi

Jeste li uočili neprijatelje na svojim putovanjima? Suočite se s njima u naizmjeničnoj borbi, pred uzbudljivom publikom! Možete koristiti sve vrste metoda da srušite protivnike, uključujući napade zarađene opremanjem posebnih znački i posebnih poteza koji usmjeravaju snagu Kristalnih zvijezda. Izvodite svoje napade pravovremenim pritiscima gumba kako biste povećali svoju moć ili pritisnite gumb dok ste napadnuti kako biste smanjili štetu koju nanosite. Što budete bolji, publika će vas više bodriti!

Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Kratki opis Dječje/obiteljske, PEGI 3+, 2024, Nintendo, Switch
Maksimalni broj rata 36
Žanr Dječje/obiteljske
Dobna granica 3+
Sezona igre 2024
Preorder D

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.