Paw Patrol World PS5

Šifra
3202112195
Kataloški broj
PPWPS5
39,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Istražite svijet Paw Patrol kao nikada prije u potpuno otvorenoj igri Paw Patrol World! Zaustavite zle planove gradonačelnika Humdingera i spasite Adventure Bay, Jakeovu planinu, džunglu, Barkingburg i mnoge druge lokacije sa svojim omiljenim psićima!
U Adventure Bayu, glavnom gradu Paw Patrole, svi su uzbuđeni zbog najnovijeg festivala - svi osim gradonačelnika Humdingera i njegovog Cat Disaster Squada. Humdinger je uzeo sve festivalske plakate i radi pustoš po ulicama! Na psiće je red da iskoriste svoje jedinstvene sposobnosti kako bi spasili festival i svijet. Svatko tko je važan pojavljuje se u priči: možete krenuti u avanturu kao Chase, Skye, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky, Everest i Tracker.
Paw Patrol World potpuno je nova 3D avantura u kojoj je sve moguće. Birajte između svojih omiljenih psića, vozite njihova kultna vozila i dovršite uzbudljive misije diljem svijeta! Prikupite što je moguće više nagradnih grickalica kako biste otključali novu odjeću, razglednice, geste, naljepnice i druge cool nagrade tijekom igre.
Čekaju vas uzbudljive misije na četiri ogromne lokacije, dizajnirane imajući na umu potrebe najmanjih. Uz potpuno nove misije, tu su i retrospektivi klasičnih epizoda Paw Patrol, a cijelu kampanju možete igrati solo ili u zajedničkoj igri s dva igrača na podijeljenom ekranu. Uz razne nagrade koje se mogu prikupljati, svatko može slobodno prilagoditi svoje psiće, a čak se mogu skupljati i ekskluzivne slike za posebnu izložbu.


Specifikacije
Proizvođač Outright Games LTD.
Kratki opis Dječje/obiteljske, PEGI 3+, 2023, PS5, Outright Games
Maksimalni broj rata 36
Žanr Dječje/obiteljske
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.