Perilica rublja Asko W4096R.W/3

Šifra
3302012416
Kataloški broj
W4096R.W/3
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
1.690,56 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.690,56 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
sticker-sticker-action
  • Isporuka u roku do 10 radnih danaBITNE ZNAČAJKE:
Gumeni mijeh se s vremenom razgrađuje i zadržava prljavštinu. Uklanjanje gumenog mijeha osigurava higijensko pranje i vrata bez curenja. Zahvaljujući velikom otvoru Steel Seal™ također je pristupačniji.
Quattro Construction™ sastoji se od četiri amortizera koji prenose vibracije bubnja na donju ploču. Cijela konstrukcija je ugrađena unutar kućišta što sprječava daljnje vibracije. Šokantno pametno.
Uz Active Drum ™, uklonjivi podizači u obliku pješčanog sata i kosi bubanj pomiču rublje u središte bubnja kako bi se smanjilo trošenje tkanine. Prljavština se uklanja kroz veće rupe na rubu.

Para vam pomaže da osvježite svoju odjeću u tren oka i ne morate koristiti deterdžent ili sredstvo za ispiranje. Nakon 20 minuta obrade parom u našem programu Steam Refresh, ostaje samo kratko vrijeme sušenja prije nego što možete koristiti svoj preporođeni odjevni predmet. Para je vrlo učinkovito i nježno sredstvo za njegu vaših košulja, jakni i hlača. Možete pariti i prirodna vlakna, poput pamuka i lana, i sintetiku.
Sustav Auto Dose izračunava savršenu količinu deterdženta za svako punjenje na temelju količine pranja, prljavštine, kvalitete vode te odabranog programa i temperature. Nema borbe.
Pokrenite funkciju Dose Assist i prestanite brinuti o korištenju prave količine deterdženta. Umjesto da se mučite, pustite perilicu da izmjeri točnu dozu deterdženta. Naše perilice rublja s funkcijom Dose Assist daju vam točnu količinu deterdženta na temelju količine pranja, razine prljavštine, tvrdoće vode, vrste programa i temperature. Savršena doza svaki put i nema više predoziranja.

Sustav Pro Wash™ cirkulira tekućinu do vrha bubnja. Rublje se učinkovito natapa kako bi se osigurale vrhunske performanse i uz kratke cikluse pranja. Brz put do profesionalnog pranja.
Hygienic program je dizajniran za tkanine koje stvarno trebaju biti čiste. Korištenje visoke temperature, mehaničkog djelovanja i dodatnih ispiranja i 15-minutnog održavanja temperature za dezinfekciju tkanine.
Quick Pro program je za one koji misle da su perilice prespore. Još uvijek vrlo učinkovit, program koristi nježno prevrtanje i manju brzinu okretanja, završavajući unutar sat vremena.
Funkcija Super ispiranja dodaje dva dodatna ciklusa ispiranja odabranom programu. Ovo može biti osobito korisno ako imate osjetljivu kožu i/ili imate meku vodu.


Kako bi zaštitio vašu dobrobit, način rada za alergije dodaje dodatnu vodu, vrijeme i energiju i pere vašu odjeću izvanrednim performansama. Nema ostataka u odjeći ili stroju.
Opcija Anti-Crease nježno vrti rublje s manje bora kao rezultat. Budite nježni prema svojoj odjeći i uštedite vrijeme na glačanju.

Aqua Safe™ je napredni sustav za sigurnost vode koji obuhvaća i čvrstu konstrukciju poput PEX crijeva i šavno zavarenog nehrđajućeg spremnika, kao i pametne sustave kao što je drenažna pumpa protiv blokiranja, senzor Aqua Detect i rezervna zaštita od vode. Steel Seal™ - brtvljenje vrata bez gumenog mijeha Unutarnji i vanjski bubanj od nehrđajućeg čelika Zaštita od prepunjavanja vodom Anti Block™ odvodna pumpa PEX dovodno crijevo Maksimalno vrijeme za unos vode.

Auto program optimizira vrijeme pranja i broj ispiranja ovisno o količini i programu koji odaberete. Sada možete prati manje količine bez da se osjećate loše. Samo aktivirajte program.
Program za posteljinu koristi dodatne cikluse ispiranja kako bi vaša posteljina, popluni, jastuci i drugi veliki predmeti bili čisti i bez grinja. Samo prvo provjerite upute za pranje.
ASKO perilice rublja imaju motore bez četkica za smanjenje razine buke čak i pri najvećim brzinama centrifuge. Visoko učinkoviti dugotrajni motori daju mogućnosti za razvoj novog programa – koji odgovara svakoj potrebi.
Pojačavamo i stabiliziramo naše perilice robusnim stražnjim zabatom od lijevanog željeza. To čini stabilniji, tiši rad i dulji životni vijek.
Ako redovito koristite program za čišćenje bubnja, on će održati svježinu rublja i produžiti vijek trajanja vaše perilice rublja. Jedan gumb, dvije prednosti.
Specijalni program pranja u tamnoj boji koristi dodatna ispiranja, nisko mehaničko djelovanje i niske brzine centrifuge tako da deterdžent ne ostaje na vašoj omiljenoj tamnoj odjeći.

Univerzalni program brine se o vašem svakodnevnom pranju rublja automatskim podešavanjem razine vode i trajanja ovisno o punjenju. Jer svaki dan bi trebao biti najbolji dan.
Zeleni način rada štedi i vodu i energiju jer se svaka faza u programu produljuje kako bi se smanjila potrošnja energije. Savršen za sve koji brinu o uštedi energije i vode.
Heavy program brine se za teške mrlje i čvrstu prljavštinu. Koristi visoko mehaničko djelovanje i postupak temeljitog ispiranja.

Zaštitite svoju djecu zaključavanjem upravljačke ploče. To sprječava slučajno pokretanje stroja. Bolje spriječiti nego liječiti.
Program Mix/Synthethic za malo zaprljane miješane tkanine i pamuk brži je od programa Svakodnevno pranje i Standardnih programa za pamuk. Koristi manju brzinu pri centrifugi kako bi smanjio nabore.

Koristite brzi program za brzo preuzimanje. Program je ograničen na određene temperature i brži je zahvaljujući nižoj temperaturi i manjem opterećenju.
Održavanje vaših uređaja u dobrom stanju trebalo bi biti jednostavno. Sve ASKO perilice rublja imaju lako uklonjive podizače kako se ništa ne bi zaglavilo. Jednostavno kao to.


Upotrijebite program ispiranja kako biste podigli svježinu svog omiljenog odjevnog predmeta. Temeljito ispiranje nakon čega slijedi kratka centrifuga čini ga ponovno potpuno novim.
Sensi Save™ smanjuje utjecaj na okoliš izračunavanjem koliko je vode i energije potrebno za svaki teret. Optimizirani ciklus pranja također štedi vaše dragocjeno vrijeme. Ima smisla, zar ne?

Poseban program za košulje koristi više vode i opetovana ispiranja za čišćenje višeslojnih dijelova košulja. I ljepše izgleda i ljepše je za nošenje.
Kada odaberete Brzi način rada, perilica će dati savršene rezultate pranja i ispiranja u kraćem vremenu od uobičajenog. Da bi se to postiglo, u ciklus pranja dodaje se više vode i više energije.

Pomoću programa Centrifuga iscijedite vodu iz nečega kako bi se brže osušilo.
Standardni program za pamuk najučinkovitiji je za pranje pamuka. Napravljen za rublje s vidljivom prljavštinom i/ili laganim mrljama, program će prilagoditi razinu vode i trajanje pranju.

Koristite vremenski program za optimizaciju pranja ovisno o tome koliko vremena imate. Pametan način da dobijete čistu odjeću u tren oka.
Programi za ručno i vuneno pranje, osjetljivo rublje pere se na 40°C prije kratkog centrifugiranja na maloj brzini. Obećajemo, vaš omiljeni vuneni džemper nikada nije izgledao bolje.ZNAČAJKE:

KONSTRUKCIJA I IZVEDBA
Quattro Construction™ – predenje bez vibracija
Vrata: Steel Seal™ - higijensko brtvljenje vrata
Dugotrajni bubanj od nehrđajućeg čelika
Active Drum™ - za pažljiv, ali učinkovit ciklus pranja.
Snaga grijača: 2000 W
Precizna kontrola temperature (maks. odstupanje: +/- 1 °C)
Senzor razine vode
Zapremina bačve: 60 l
Zapremina bubnja (SAD): 2,1 cu ft
Izdržljivi motor bez četkica
Automatski sustav doziranja: integriran
Pro Wash sustav - ekstra učinkovito pranje i ispiranje
PROGRAMI:
Pamuk
Mješavina/sintetika
Vuna/ručni program
Univerzalni
Tamno pranje
Krevetnina
Vremenski program
Auto
Brz
Teška
Ispiranje
Spin
Ocijediti
Jednostavna njega
Čišćenje bubnja
Traperice
Košulje
Higijena
Quick Pro
Alergijski program Pamuk
Program sintetike za alergije
Osvježavanje parom
Eco 40-60°C

MOGUĆNOSTI:
Podesiva brzina centrifuge: Podesiva brzina centrifuge
Super Rinse
Super pranje
Visok vodostaj
Predpranje
Funkcija protiv gužvanja
Normalni način rada, Zeleni način rada, Brzi način rada, Intenzivni način rada
KONSTRUKCIJA I IZVEDBA:
Quattro Construction™ – predenje bez vibracija
Vrata: Steel Seal™ - higijensko brtvljenje vrata
Dugotrajni bubanj od nehrđajućeg čelika
Active Drum™ - za pažljiv, ali učinkovit ciklus pranja.
Snaga grijača: 2000 W
Precizna kontrola temperature (maks. odstupanje: +/- 1 °C)
Senzor razine vode
Zapremina bačve: 60 l
Zapremina bubnja (SAD): 2,1 cu ft
Izdržljivi motor bez četkica
Automatski sustav doziranja: integriran
Pro Wash sustav - ekstra učinkovito pranje i ispiranje
UPOTREBA I FLEKSIBILNOST:
Lako zatvaranje vrata
Uložak tekućeg deterdženta
Raspon temperature: hladno-90°C
Promjer vrata: 31 cm
Kut otvaranja vrata: 110°
INTERAKCIJA I KONTROLA:
Odgođeni početak
Indikator preostalog vremena
Vrsta zaslona: LCD
Broj programa: 23
DIZAJN I INTEGRACIJA:
Otvaranje vrata: šarke na lijevoj strani
Podesive nožice: 10 mm
ASKO sušilica rublja može se postaviti na vrh perilice
3/4" priključak za hladnu vodu
Položaj utovara: Prednji
SIGURNOST I ODRŽAVANJE:
Uklonjivi podizači za jednostavno čišćenje
Vodootporna donja ploča
Maksimalno vrijeme ulaza vode
PEX dovodno crijevo
Anti Block™ - Odvodna pumpa koja se sama
čisti.
Zaštita od preljeva
Ključ za otvaranje vrata za hitne slučajeve
Kontrolna ploča koja se može zaključati
Moguće otvaranje vrata iznutra
Otkrivanje neuravnoteženosti - štiti perilicu od štetnih vibracija.
Kapacitet ispuštanja: 20 l/min
Zaštita od pregrijavanja
Toplinska i elektronska zaštita od pregrijavanja

DIMENZIJE:
Širina: 595 mm
Visina: 850 mm
Dubina: 585 mm
Dubina s otvorenim vratima: 942 mm
Duljina spojnog kabela: 2,1 m
Duljina dovodne cijevi: 150 cm
Duljina izlazne cijevi: 160 cm
LOGISTIČKE INFORMACIJE:
Širina pakiranja: 640 mm
Visina pakiranja: 920 mm
Dubina pakiranja: 661 mm
Bruto težina: 80,7 kg
EAN kod: 3838782512704

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Energetski razred A, kapacitet 9 kg, 1600 okr/min, 23 programa, Dose Assist, para, Auto Dose,centrifuga bez vibracija, nježna prema tkaninama
Maksimalni broj rata 36
Kapacitet pranja (kg) 9 kg
Centrifuga (okr/min) 1600 okr/min
Punjenje Prednje
Energetski razred A
Buka pranje dB(A) 50
Buka centrifuga dB(A) 76
Parna funkcija Ima
Dubina Standardna
Vrsta motora Inverter
Dubina (mm) 585.00
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.