PlayStation 5 C chassis + God of War: Ragnarok + dodatni PS5 Dualsense Wireless Controller + Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5

Šifra
3201110232
Kataloški broj
PS5CCHGOWPS5DUALUNCH
777,77 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
777,77 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

OPIS
Otkrijte munjevito brzo učitavanje uz izrazito brz SSD disk, potpuno uranjanje u igru uz podršku za dodirne povratne informacije, adaptivne okidače i 3D zvuk te potpuno novu generaciju nevjerojatnih PlayStation igara.
S lakoćom razgovarajte s drugim igračima.
Započnite razgovor s pomoću ugrađenog mikrofona. Isključite ga namjenskim gumbom za isključivanje zvuka kad se morate usredotočiti na igru.
Do 120 sličica u sekundi uz izlaznu frekvenciju od 120 Hz
Uživajte u ujednačenom i tečnom igranju pri visokom broju sličica u sekundi koji za kompatibilne igre može doseći 120 sličica uz podršku za izlaznu frekvenciju od 120 Hz na 4K zaslonima.
8K izlaz
Konzole PS5 podržavaju 8K izlaz pa igre možete igrati na zaslonima razlučivosti od 4320p.
Dodatni PS5 DualSense Wireless controller.Iz studija Santa Monica dolazi nastavak hvaljenog God of War (2018.). Fimbulwinter je uveliko u tijeku. Kratos i Atreus moraju otputovati u svako od Devet kraljevstava u potrazi za odgovorima dok se asgardijske snage pripremaju za prorečenu bitku koja će okončati svijet. Putem će istraživati ​​zapanjujuće, mitske krajolike i suočiti se sa strašnim neprijateljima u obliku nordijskih bogova i čudovišta. Prijetnja od Ragnaröka postaje sve bliža. Kratos i Atreus moraju birati između vlastite sigurnosti i sigurnosti kraljevstva.Potražite svoju ostavštinu i ostavite svoj trag na karti u UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Doživite uzbudljivo, kinematografsko pripovijedanje Naughty Doga i najveće akcijske hitove kultne franšize. Otkrijte izgubljenu povijest s karizmatičnim, ali složenim lopovima, Nathanom Drakeom i Chloe Frazer, dok putuju svijetom s osjećajem čuda, tražeći izvanredne avanture i izgubljenu predaju.

Specifikacije
Proizvođač Sony
Maksimalni broj rata 24
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.