Ploča ugradbena indukcija Klarstein Delicatessa 3

Šifra
3305025170
Kataloški broj
10034193
377,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
377,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Kuhanje sa stilom i elegancijom: indukcijska ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 3 omogućuje optimalno iskorištavanje prostora sa minimalnom potrošnjom energije. Kombinira tehničku inovaciju sa luksuznim izgledom i donosi novi sjaj u kuhinju sa svojom staklenokeramičkom površinom.


Za užitak kuhanja indukcijska ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 3 nudi 3 površine za kuhanje sa ukupnom snagom 5800 W, koji se dijele na samostalne površine od 2300, 2000 i 1500 vata i dovode sadržaj lonaca i tava do vrenja. Posebno praktična je izuzetno velika paela-zona promjera 28 cm, na kojoj se ne pripremaju samo velika jela na tavi, nego će se tu smjestiti i lonci sa chili za party ili lonac za zakuhavanje. Površine za kuhanje se prilagođavaju veličini tava i lonaca zahvaljujući prepoznavanju veličine što ih čini izuzetno prilagodljivima. Delicatessa 3 s jedne strane treba energiju koja je potrebna samo za lonac koji se nalazi na njoj a s druge strane omogućuje korištenje lonca ili tave bilo koje veličine. Snaga svake ploče za kuhanje se regulira samostalno. Staklokeramička ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 3 za jednostavno upravljanje sadrži ploču za upravljanje SenseControl sa digitalnim zaslonom i upravljačem  Touch-to-slide. Osim snage, programirati se može i 99 minutni timer posebno za svaku površinu, koji će nakon isteka zadanog vremena isključiti ploču za kuhanje ili će ispustiti signalni ton.Kako bi za vrijeme kuhanja sve tijeklo glatko, Klarstein Delicatessa 3  ugradbena ploča ima različite sigurnosne zaštite: zaštita od pregrijavanje sa automatskim isključivanjem se aktivira ako se neka od ploča zagrije prilično jako. Pokazivatelj preostale temperature na principu EcoThermal-Control  prikazuje da li je ploča za kuhanje još uvijek vruća. Omogućuje i kuhanje sa preostalom toplinom, zbog uštede energije. Funkcija ThermalRecall pamti podešenu temperaturu i aktivira se ako se kuhanje prekine na kratko i treba se nastaviti. Osim toga može se aktivirati i sigurnosna zaštita djece, kako bi se spriječila nagla promijena postavki.SPECIFIKACIJE
ukupne dimenzije: 59 x 5,6 x 52 cm (ŠxVxD)

dimenzije ugrađenog: 55,5 x 5,2 x 49,5 cm (ŠxVxD)
minimalna širina radne površine oko 5 cm
minimalna debljina radne ploče: 3 cm
minimalna udaljenost od visećih ormarića iznad kuhinjske jedinice: 76 cm
minimalni prostor ispod uređaja: 5 cm
prostor za cirkulaciju zraka: min. 2 cm
duljina kabela za napajanje 1,25 m
težina: cca 8,5 kg
Broj zona za kuhanje: 3
App Control: 0
širina: 59 cm
Tip: Indukcijska ploča za kuhanje
materijal površine za kuhanje: Indukcijska ploča za kuhanje
Ukupno: 8,5 mg
visina: 5,6 cm
dužina: 52 cm
Primarna boja: Crna
Modes: Cooking
visina paketa: 5 cm
dužina paketa: 66 cm
težina paketa: 9400 g
širina paketa: 12 cm
Snaga: 5800 watt
Vrsta utičnice: no plug
Napajanje: 220 - 240 V~ / 50/60 Hz
Model / Tip instalacije: Spušten


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Indukcijska ploča za kuhanje, 3 zone, ukupna snaga: 5800W, podesivi timer, automatsko isključivanje.
Maksimalni broj rata 36
Raspored polja 3 struje
Broj polja 3
Širina ploče (cm) 59.00
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.