Ploča ugradbena indukcija Klarstein Delicatessa 90 Slim

Šifra
3305025174
Kataloški broj
10035734
698,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
698,00 EUR

Jednostavno fleksibilno kuhanje: Indukcijska ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Slim omogućuje optimalno korištenje prostora uz minimalnu potrošnju energije tijekom kuhanja. Kombinira tehničke inovacije s luksuznim izgledom i unosi novi sjaj u kuhinjsku jedinicu svojom staklokeramičkom površinom.
Ugradbena ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Slim nudi četiri ploče za kuhanje ukupne snage do 7000 W, koje su podijeljene na 2 x 2000 W i 2 x 1500 W na pojedinačnim pločama za kuhanje, a sadržaj lonaca i tava prokuhavaju na vršna vremena. Istodobno, dvije srednje kuhališne zone kombiniraju se u jednu fleksi zonu s funkcijom VarioHeating: zahvaljujući funkciji prepoznavanja veličine lonaca, prilagođava se veličini lonaca, tava ili tava s maksimalnom fleksibilnošću, zagrijavajući tako veliki kuhinjski pribor koji ne stane na jednu površinu za kuhanje. Snagom pojedinih površina, kao i fleksibilnostima površine, može se zasebno upravljati i imati funkciju ThermoBoost, koja povećava snagu za brzo zagrijavanje do 2800 W. Staklokeramičkom pločom za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Slim lako se upravlja integrirana SenseControl dodirna ploča s upravljanjem prstima na radnoj površini i korištenjem digitalnog zaslona. Dakle, čak ni tipke i regulatori ne ometaju površinu kuhinjske jedinice. Uz snagu, za svaku ploču može se programirati odbrojavanje do 99 minuta. Odbrojavanje isključuje ploču za kuhanje nakon isteka podešenog vremena ili emitira zvučni signal.
Kako bi stvari tijekom grijanja radile bez problema, ugradbeni štednjak Delicatessa 90 Slim ima širok raspon osigurača i pomoćnih funkcija: Zaštita od pregrijavanja s automatskim isključivanjem, indikator zaostale topline, funkcija održavanja topline, dječja brava i funkcija ThermalRecall za kratko prekidi kuhanja.
Ugradbena ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Slim impresionira tankim dimenzijama s dubinom od samo 35 cm. To ga čini savršenim za upotrebu s kapuljačom koja izlazi iz radne ploče. Indukcijska ploča za kuhanje vizualno je impresivna svojom staklokeramičkom površinom koja se lako održava, a koja indukcijsku ploču stručno uvodi na scenu. Na taj je način ploča za kuhanje razigrano integrirana u bilo koju kuhinjsku jedinicu - bilo klasičnu ili modernu.
Značajke
uključivanje / isključivanje na vrhu uređaja (dodirna upravljačka ploča)
ukupna snaga: 7000 W maks. (2 x 2000 W i 2 x 1500 W)
ekonomična funkcija: snaga zone kuhanja automatski se smanjuje kako bi se izbjeglo preopterećenje
4 okrugle površine za kuhanje: svaka Ø 18 cm
upravljačka ploča SenseControl s digitalnim prikazom radne razine i vremena
srednje ploče za kuhanje kombinirane za fleksibilnu upotrebu ploča s funkcijom prepoznavanja lonaca
podesivo vrijeme do 99 minuta
automatsko isključivanje
zaštita od pregrijavanja
preklopna dječja brava
ugradbena peć: dizajnirana za ugradnju u kuhinju, ne služi kao samostojeći uređaj
uključujući montažni materijal za ugradnju u kuhinjsku jedinicu
5-pinski priključni kabel
napajanje: 380 - 415 V 3N ili 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
ukupne dimenzije: 90 × 6,3 × 35 cm (Š × V × D)
dimenzije ugradnje: 88 × 33 cm (Š × D)
minimalna širina radne ploče koja okružuje: 5 cm
minimalna debljina radne ploče: 2 cm
minimalna udaljenost od visećih ormarića iznad kuhinjske jedinice: 76 cm
minimalni slobodni prostor ispod uređaja: 5 cm
prostor za cirkulaciju zraka: 2 cm min.
duljina kabela: 1,0 m
težina: približno 11 kg
Sadržaj paketa:
1 × ugradbena peć
1 × materijal za ugradnju
upute za uporabu na nekoliko jezika

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Ugradbena indukcijska ploča za kuhanje, 4 zone, flex zona, 7000 W, 2 x 2000 W i 2 x 1500 W, timer, touch kontrole.
Maksimalni broj rata 36
Raspored polja 4 struje
Broj polja 4
Širina ploče (cm) 90.00
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.