Ploča ugradbena Klarstein Delicatessa 80

Šifra
3305015063
Kataloški broj
10034243
555,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
555,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Jednostavno i fleksibilno kuhanje: Klarstein Delicatessa 80 indukcijska ploča za kuhanje omogućuje optimalno korištenje prostora i minimalnu potrošnju energije prilikom kuhanja. Ujedno spaja tehničku inovaciju sa luksuznim izgledom, te tako u kuhinju donosi novi sjaj sa svojom staklokeramičkom površinom. Posebno praktična: ploča za kuhanje je zahvaljujući svom vitkom obliku izuzetno pogodna za kombinaciju s jednom od naših inovativnih kuhinjskih napa Downdraft.


Klarstein Delicatessa 80 ugradbena ploča za kuhanje nudi tri zone za kuhanje ukupne snage 7400 W (2300 W, 2000 W i 1500 W) te tako sadržaj tava i lonaca dovodi do vrenja u najkraćem mogućem vremenu. Lijeva zona za kuhanje promjera 30 cm posebno je velika  idealna za paella tave ili lonce za zakuhavanje. Sve ploče možete samostalno regulirati, a tu je i funkcija Termoboost, koja pojačava snagu ploče na 3000 W, za brzo zagrijavanje. Staklokeramičku ploču za kuhanje Klarstein Delicatessa 80 kontrolirate vrlo jednostavno putem ugrađenog senzora SenseControl s touch-to-slide i digitalnog zaslona, tako da nikakvi daljnji regulatori i tipke ne zauzimaju mjesto na ploči za kuhanje. Osim topline možete za svako polje za kuhanje namjestiti čak 99 minutni timer, koji će nakon isteka namještenog vremena isključiti grijaču ploču, uz zvučni signal.Kako bi tijekom kuhanja sve išlo glatko, ugradbena ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 80 sadrži razne osigurače: zaštita od pregrijavanja sa automatskim isključivanjem biti će aktivirana u slučaju, ako je polje za kuhanje prevruće. Indikator preostale topline (EcoThermal Control) informira o tome da li su isključene ploče još uvijek vruće. Također, omogućuje kuhanje pomoću akumulirane topline, za uštedu energije. ThermalRecall funkcija pamti podešenu temperaturu i koristi se ako je proces kuhanja bio nakratko prekinut, nakon čega želite nastaviti s radom. Osim toga možete aktivirati i zaštitu za djecu, kako biste spriječili slučajnu promjenu postavki.


SPECIFIKACIJE
ukupne dimenzije: 80 cm x 6,3 cm x 40 cm (Š x V x D)
dimenzije za ugradnju: 78 cm x 5,9 cm x 38 cm (Š x H x D)
minimalna širina radne površine: 5 cm
minimalna debljina radne ploče: 3 cm
minimalni odstup od visećih kuhinjskih elemenata: 76 cm
minimalni slobodni prostor ispod uređaja: 5 cm
prostor za cirkulaciju zraka: 2 cm min.
duljina kabela: 1 m
težina: oko 12 kg
Broj zona za kuhanje: 3
instalacijska dubina: 38 cm
App Control: 0
instalacijska visina: 5,9 cm
širina: 80 cm
Tip: Indukcijska ploča za kuhanje
materijal površine za kuhanje: Indukcijska ploča za kuhanje
instalacijska širina: 78 cm
Ukupno: 12 kg
visina: 6,3 cm
dužina: 40 cm
Primarna boja: Crna
Modes: Cooking
visina paketa: 1 cm
dužina paketa: 10 cm
težina paketa: 13 kg
širina paketa: 6 cm
Snaga: 7000 watt
Vrsta utičnice: no plug
Napajanje: 220 - 240 V~ / 50/60 Hz
Vrh materijala: Staklokeramika 
Model / Tip instalacije: Mogućnost montaže


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Ugradbena ploča za kuhanje, 3 zone, ukupna snaga: 7400 W, staklokeramika, timer, automatsko isključivanje.
Maksimalni broj rata 36
Raspored polja 3 struje
Broj polja 3
Širina ploče (cm) 80.00
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.