Ploča ugradbena plinska Klarstein Goldflame Domino bijela

Šifra
3305035148
Kataloški broj
10035498
215,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
215,00 EUR

Tko mnogo kuha, najradije priprema jelo na plinskom štednjaku. Plin ne samo da je učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji, već je i jednostavniji za upravljanje, a samim time i praktičniji od kuhanja na struju. Plinska ploča za kuhanje Klarstein Goldflame sada donosi novu opciju u svaku kuhinju.
Ploča za kuhanje Klarstein Goldflame štedi prostor te ima na raspolaganju dva visokokvalitetna plamenika izlazne snage 2,4 kW i 1,8 kW. Kao što samo ime sugerira, Goldflame serija plinskih štednjaka disponira visokokvalitetnim mjedenim plamenicima, koji ne samo da izgledaju elegantno, već imaju i znatno duži radni vijek u odnosu na klasične aluminijske plamenike, a istovremeno osiguravaju bolju distribuciju topline na štednjaku. Razlika je to, koju ćete vidjeti i osjetiti. Oba plamenika ravnomjerno raspodjeljuju toplinu po čitavoj površini lonca ili tave, što jamči optimalnu pripremu hrane. Rešetka od lijevanog željeza pogodna je za gotovo sve vrste kuhinjskog posuđa. Upravljanje je apsolutno intuitivno, zahvaljujući lako razumljivim simbolima i velikim okretnim regulatorima, dok se opskrba toplinom uvijek može prilagoditi tijekom procesa kuhanja. To je velika prednost plinskih štednjaka: promjena veličine plamena instantno određuje promjenu temperature u loncu ili tavi. Naravno, posvetili smo pozornost i na sigurnost: nije potrebna dodatna vatra za paljenje, s obzirom da se plamenici pale sustavom paljenja SnapJet-Ignition. Također, gašenjem plamenika se automatski zatvara dovod plina u plamenik.
Nakon kuhanja se plinski štednjak jednostavno čisti: površina je izrađena od kaljenog crnog stakla debljine 8 mm. Ne samo da izgleda nevjerojatno elegantno, već se izuzetno lako čisti.
Učinkovito kuhanje, ušteda energije i mnoge prednosti kuhanja na plinskom štednjaku: plinska ploča za kuhanje Klarstein Goldflame osvojit će sve ljubitelje kuhanja.
Značajke
2 mjedena plamenika
električno paljenje
za tekući ili prirodni plin
tvornička postavka za upotrebu prirodnog plina 20 mbar
mogućnost pregradnje na LPG tekući plin (plinska boca) 50 mbar
uključujući plinsko crijevo i redukcijski ventil
dimenzije za ugradnju u priručniku
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
ukupne dimenzije: cca 29,4 x 10 x 51,7 cm (Š x V x D)
dimenzije rešetke: cca 28,5 x 5 x 41,5 cm (Š x V x D)
promjer većeg plamenika: cca 10 cm (Ø)
promjer manjeg plamenika: cca 7,5 cm (Ø)
duljina naponskog kabela: cca 115 cm
težina: cca 6,1 kg
Sadržaj paketa:
1 x plinska ploča
1 x montažni materijal
1 x set plamenika za korištenje tekućeg plina
1 x set plamenika za korištenje prirodnog plina
višejezične upute za uporabu 

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Plinska ploča za kuhanje, 2 mjedena plamenika, staklokeramika, električno paljenje, 2,4 kW i 1,8 kW.
Maksimalni broj rata 36
Raspored polja 2 plina
Širina ploče (cm) 29.40
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.