Prince Of Persia The Lost Crown Switch

Šifra
3202092309
Kataloški broj
NSW-0624
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


Uletite u elegantnu i uzbudljivu akcijsko-avanturističku platformersku igru ​​smještenu u mitološki perzijski svijet u kojemu možete manipulirati granicama vremena i prostora. Igrajte kao Sargon i evoluirajte od čuda s mačem do izvanredne legende dok svladavate akrobatsku borbu i otključavate nove vremenske moći i jedinstvene super sposobnosti.


OSLOBODITE SVOG UNUTARNJEG RATNIKA
Upotrijebite svoje vremenske moći, borbene i platformske vještine za izvođenje smrtonosnih kombinacija i poraz neprijatelja i mitoloških bića.


IZGUBITE SE U ČUVESNOJ PLANINI QAF
Otkrijte svijet nadahnut Perzijom prepun nevjerojatnih znamenitosti i istražite razne vrlo detaljne biome, svaki sa svojim identitetom ali i opasnošću.


PROŽIVITE EPSKU AVANTURU
Uronite u perzijsku mitološku fantaziju kroz intrigantnu i originalnu priču dok koristite svoju pamet za rješavanje zagonetki, pronalaženje skrivenog blaga i izvršavanje misija kako biste saznali više o ovom mjestu.


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Kupite Xbox One ili PlayStation®4 igru ​​i nadogradite na Xbox Series X|S ili PlayStation®5 verziju bez dodatnih troškova.
Primjenjuju se uvjeti i ograničenja. Za nadogradnju prihvatljivih fizičkih kopija diska potrebna je konzola s disk jedinicom. Za detalje posjetite https://ubi.li/NextGenUpgrades
*Ponuda podložna promjenama. Sadržaj može biti dostupan za kupnju i/ili kao poklon(a) zasebno prema Ubisoftovom nahođenju u bilo koje vrijeme.


Specifikacije
Proizvođač Ubisoft
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 16+, 2024, Switch, Ubisoft
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 16+
Sezona igre 2024
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.