Printer HP Envy 6420e AIO, 223R4B - Instant Ink

Šifra
3103013049
Kataloški broj
223R4B
64,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
64,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

HP Envy 6420e All-in-One A4 Color Wi-Fi USB 2.0 Print Copy Scan Inkjet
Ispišite, skenirajte, kopirajte uz automatski ulagač dokumenata na 35 stranica. Postavite i povežite se na bilo kojem uređaju i nabavite samoiscjeljujuću Wi-Fi konekciju.


Opremljen svime. Osim komplikacijama.
Radite brzo i bez upotrebe ruku-automatski ulagač na 35 stranica pomaže vam da brzo dovršite zadatke skeniranja i kopiranja. Brzo započnite s jednostavnim postavljanjem koje vas vodi kroz svaki korak za besprijekorno povezivanje na bilo kojem uređaju. Brzo i jednostavno ispišite izravno na pametnoj upravljačkoj ploči - gumbi se pojavljuju samo kada je to potrebno. Uštedite vrijeme i papir pri ispisu svakodnevnih i poslovnih dokumenata s automatskim dvostranim ispisom.


Povežite sve. Tako jednostavno.
Wi-Fi ™ za samoliječenje automatski otkriva i rješava probleme s povezivanjem kako bi se smanjili prekidi. Povežite se putem Bluetootha i počnite brzo ispisivati ​​sa svog pametnog telefona ili tableta uz jednostavno postavljanje. Jednostavno ispisujte, skenirajte i kopirajte svakodnevne dokumente sa svog pametnog telefona pomoću aplikacije HP Smart.


Specifikacije:
Vrijeme ispisa prve strane (s): 18
Ethernet ulaz: Ne
Masa: 6.16 kg
Širina: 433 mm
Visina: 174 mm
Dubina: 361 mm
Mjesečni ciklus [str.]: 1000
WiFI ugrađen: Da
Tip skenera: CIS - Plošni + prolazni
ADF: Da
Tehnologija ispisa: Inkjet
Brzina kopiranja - boja (str/min): 0 str/min
Brzina ispisa - color (str/min): 7 str/min
Brzina ispisa - C/B (str/min): 10 str/min
Brzina kopiranja - C/B (str/min): 0 str/min
Zaslon: Da
Scan to Email: Ne
Rezolucija skeniranja - fizička (dpi): 1200 x 1200
Rezolucija ispisa (dpi): 4800 x 1200
Rezolucija kopiranja (dpi): 300 x 300
Pretinac za izlaz (listova): 25 Listova
Podržani formati za ispis: A4, A5,B5, DL, C6, A6
OS kompatibilnost: Windows 10, 7: 32/64-bit; OS X v10.14 ili noviji
Model tinte: HP 305/305XL
Mobilni ispis: Da
Maksimalni podržani format ispisa: A4
Ladica za ulaz (listova): 100 Listova
Ispis na CD/DVD: Ne
Emulacija: HP PCL 3 GUI
Fax: Ne
Duplex: Da (automatski)
Čitač kartica: Ne
AirPrint: Da
Boja: Bijela
Jamstvo: 1 god

NAPOMENA
Odaberi HP+ I iskoristi 6 mjeseci besplatnog ispisa* uz uslugu Instant Ink te dodatnu godinu HP-ova jamstva.
Registraciju je potrebno napraviti u roku od 7 dana od postavljanja pisača u sklopu HPova preporučena postupka postavljanja opisanog u uputama koje ste dobili uz pisač.
Za korištenje pisača potrebno je imati HP-ov račun i stalnu internetsku vezu te koristiti samo originalne HP ispisne uloške.Zašto se odmah registrirati?
Ne čekajte da vam ponestane tinte! Registrirajte se odmah na uslugu HP Instant Ink kako bismo vam na vrata dostavili komplet dobrodošlice. Tako vam više nikada neće ponestati tinte!


Da biste se registrirali, pratite upute ili kliknite ovdje i odmah počnite s upotrebom.


 


NAPOMENA:
Ponuda vrijedi samo za pisače koji ispunjavaju uvjete za Instant Ink.
Potrebno je otvaranje računa za HP Smart i Instant Ink te prihvaćanje uvjeta usluge na adresi instantink.hpconnected.com/terms. Moguće je iskoristiti jednu ponudu po pisaču. Ponuda vrijedi do 31. prosinca 2023. Mjesečna naknada za uslugu, na temelju odabrane tarife i dodatnih naknada, naplatit će se s vaše kreditne/debitne kartice, osim ako je usluga otkazana unutar promotivnog razdoblja putem interneta na adresi hpinstantink.com. Korisniku će na kraju svakog mjeseca u promotivnom razdoblju doći na naplatu sve dodatne naknade. Ponuda se ne može zamijeniti za gotovinu. Ponuda se može kombinirati s drugim ponudama. Da biste saznali više, pogledajte odredbe i uvjete drugih ponuda. Potrebni su valjana kreditna/debitna kartica, adresa e-pošte i internetska veza s pisačem. Pogledajte dodatne informacije o ponudi dostupne tijekom internetske registracije. Pojedinosti o usluzi potražite na web-mjestu hpinstantink.com.

Specifikacije
Proizvođač HP
Kratki opis A4 Colour Inkjet All-in-One Printer, Dynamic Security, Print Scan Copy and Fax, ADF Duplex, Print speed up to 10 ppm, USB Wi-Fi, Instant Ink Ready
Maksimalni broj rata 24

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.