Projektor EPSON CO-FH02 FHD 3000AL

Šifra
2605015040
Kataloški broj
V11HA85040
691,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
691,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Veće je bolje
Osjećajte se uronjenim u svoje omiljene filmove i igrice uz ovaj Full HD 1080p projektor, koji može stvoriti impresivan zaslon od 391 inča. Oživljavajući zaslon, 3LCD tehnologija postiže zaslon koji je do tri puta svjetliji od konkurentskih proizvoda².
Jednostavno postavljanje
Ne mislimo da bi kućni projektor trebao biti kompliciraniji za korištenje od televizora. Zato je ovaj projektor jednostavan za postavljanje i brz za postavljanje sa značajkama kao što je korekcija trapezoidnog iskrivljenja za pomoć u brzom postavljanju slike. Pristup vašoj zabavi također je jednostavan uz HDMI ulaz za povezivanje igraćih konzola i više. Najbolje od svega, ovi android projektori su super jednostavni za korištenje, omogućujući vam da gledate, igrate i radite sve što volite, samo veći i bolji.
Dugotrajno rješenje
Tražite dugoročno, jednostavno i pristupačno rješenje za gledanje omiljenih filmova? S dugotrajnim izvorom svjetla lampe ovog modela moći ćete gledati film svaki dan 18 godina¹.
Visokokvalitetne, svijetle slike
Čak i u svijetlim prostorijama, ovaj moćan, ali pristupačan Full HD 1080p projektor daje iznimno svijetle, ali živopisne slike s jasnim detaljima. Sve je to zahvaljujući 3LCD tehnologiji, koja proizvodi jednako visoku snagu bijele i svjetla u boji od 3000 lumena.

Specifikacije
Proizvođač EPSON
Maksimalni broj rata 24
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.