13.03.2023.

Kvalitetni i održivi kućanski uređaji

Bosch kućanski uređaji već generacijama ljudi olakšavaju svakodnevnicu: ta nezahtjevna pomagala stalno udovoljavaju i najvišim zahtjevima svojih vlasnika. Već otprilike stoljeće i pol obavljaju brojne dosadne zadatke u jednako brojnim kućanstvima, a sve to kako bi vam uštedjeli vrijeme potrebno da biste poboljšali svoju kvalitetu života.

 

 

 

 

 

 

Istaknute inovacije i ponude

Novi Unlimited 7: Čisti fleksibilno #LikeABosch

Novi Unlimited 7: Čisti fleksibilno #LikeABosch

Uživajte u usisavanju s maksimalnom snagom i neograničenom fleksibilnošću. Proizveden u Njemačkoj. 10 godina jamstva na motor.

Više

Novi štapni mikser ErgoMaster Serie 6

Novi štapni mikser ErgoMaster Serie 6

Sa snagom do 1200 W, Ergomaster Serie 6 pruža iznimnu snagu - uz naše besplatno 10-godišnje jamstvo na motor.

Više

Novi MUM 5 s vagom

Novi MUM 5 s vagom

Jedan uređaj za svaki okus.

Više

Otkrijte naše uređaje za kuhanje i pečenje.

Uz uređaje za kuhanje i pečenje Bosch, vaša kuhinja nije tek pomoćnik. Naše pametne i ekološke značajke brinu se za tehnički dio pripreme jela, a vi se prepustite čaroliji kombiniranja okusa.

Istražite naše perilice i sušilice rublja.

Naše perilice rublja, sušilice te 2-u-1 perilice-sušilice energetski su učinkovite i izrađene da traju te savršeno čiste vašu odjeću, pranje za pranjem.

Upoznajte naš asortiman perilica posuđa.

U našem ćete asortimanu pronaći savršen odabir za vaš kuhinjski prostor i zahtjeve za pranje posuđa. Istražite različite vrste i saznajte više.

Otkrijte naše hladnjake i zamrzivače.

Kakve god bile vaše potrebe za hlađenjem, možete pronaći pouzdan, visokokvalitetan hladnjak ili zamrzivač s baš onim specifikacijama koje želite.

Otkrijte naše svakodnevne pomoćnike na radnoj ploči.

Domaće tijesto, salate od svježeg povrća, kolači i još mnogo toga. Što god želite napraviti, naši samostojeći mikseri i kuhinjski aparati preuzimaju mnoge zamorne kuhinjske zadatke.

Otkrijte naša kuhinjska pomagala.

Savršeni sastojci za ukusno kuhanje. Bosch pruža idealna kuhinjska pomagala za svaki recept.

Usisavači.

Naši snažni usisavači omogućuju vam održavanje doma besprijekornim. Bežični ili cilindrični model, sa ili bez vrećice. Imamo visokokvalitetno rješenje za svaki izazov čišćenja, od dlake kućnih ljubimaca do alergena.

Kuhala za vodu i tosteri

Vrhunski dizajn, kvalitetna izrada. Uz naša kuhala za vodu možete lako zagrijati vodu za čaj na različite temperature ili je jednostavno održavati toplom. Inovativna tehnologija naših tostera osigurava da je vaš tost uvijek ravnomjereno pečen, baš kako želite.