PS5 MotoGP 23

Šifra
3202112179
Kataloški broj
MOTO23PS5
69,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
69,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS:
Zagrijte motore i razbijte granice između igre i stvarnosti. Novo poglavlje vaše voljene franšize vraća se sa službenim prvenstvom 2023. i obnovljenom karijerom s rivalstvima za upravljanje i prekretnicama za brže kretanje kroz različite klase. Nova razina realizma uz Dynamic Weather i Flag to Flag testirat će vaše vještine i strategiju, a zabava za više igrača sada je više nego ikada obogaćena cross-playom*, novim utrkama za rangiranje i povratkom na zaslon podijeljen na 2 igrača*. Ali to nije sve! Sada svatko može biti sljedeći prvak, zahvaljujući novom neuronskom sustavu vožnje i MotoGP™ akademiji.
NOVA KARIJERA ZA OTKRIVANJE:

Vaš krajnji cilj mogao bi i dalje biti isti: penjanje na ljestvici od Moto3 do Moto2 do Olimpa MotoGP-a, ali način na koji možete odabrati put svoje karijere potpuno je redizajniran kako bi vam pružio najrealističnije i najosobnije iskustvo ikada. Odnos s drugim vozačima igrat će glavnu ulogu: suparništva mogu stvarno utjecati na utrku i naposljetku na vašu karijeru, stoga obratite pozornost na novu virtualnu platformu društvenih medija unutar igre… i čuvajte leđa! I baš kao u stvarnom životu, ključni trenuci mogu iznenada potaknuti vašu karijeru: ovo su nove prekretnice, prečaci za brže kretanje kroz različite klase s posvećenim izazovima.
UZBUĐENJE ZA SVAKOGA:
Bilo da ste vješt, iskusan vozač ili ste prvi put na 2 kotača, MotoGP 23 zna kako učiniti vaše iskustvo uvijek ugodnim i motivirajućim. Novi Neural Aid System dizajniran je za analizu vaše izvedbe i pruža vam podršku u stvarnom vremenu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju. Namjenski vodiči omogućit će vam dubinsko istraživanje specifičnih aspekata igre. A zatim, nastavite graditi svoje samopouzdanje ili usavršavajte svoj stil u prestižnoj MotoGP™ akademiji, kako biste naučili sve trikove da postanete prvak.
SVE SE MOŽE PROMIJENITI:
Laka borba nikad nije donosila velike pobjede. Dakle, ako ste spremni za izazov, svidjet će vam se nova značajka Dynamic Weather! Donijet će najvišu razinu nepredvidivosti u igri, sa suhom utrkom koja se brzo može pretvoriti u mokri kaos. Maksimalno iskoristite novo pravilo Flag-to-Flag da zamijenite svoje motore i ostvarite stratešku prednost nad svojim suparnicima! Kad se sve može promijeniti, vrijeme je sve!
NAPRAVI GA PO SVOM:
Vaš osobni stil ne pokazuje se samo u načinu na koji vozite, on također blista kroz izgled koji odaberete! Dakle, oslobodite svoju kreativnost i pokažite svoj stil s beskrajnim mogućnostima koje nude naši moćni grafički uređivači!
UTRKA BEZ OGRANIČENJA:
Da biste dokazali da ste najbolji, morate izazvati svakoga. Pa, sada možete. MotoGP 23 nudi punu cross-play* za natjecanje s drugim igračima bez obzira na njihovu platformu i generaciju konzole. A kada je konkurencija u istoj prostoriji s vama, način Split-Screen pomoći će vam da otkrijete tko je pravi kralj kauča.
Konačno, nove rangirane utrke omogućit će vam da se suprotstavite drugim igračima iste razine vještine kako biste uživali u najintenzivnijim i najizazovnijim dvobojima
*Cross-play nije dostupan na verzijama za PC i Nintendo Switch
**Podijeljeni zaslon nije podržan na Nintendo Switchu

Specifikacije
Proizvođač SEGA
Kratki opis Vožnje, PEGI 3+, 2023, PS5, Milestone
Maksimalni broj rata 36
Žanr Vožnje
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.